Barbers Aftershave Splash

Volcanic Earth
8719324216548
    Delivery time:3-7 dagar
Lägg till i varukorgen
  • Beskrivning
  • Mer
  • Specifikationer

Barbers Aftershave Splash har en sexig woody kryddig lukt. Helt naturlig med autentiska ingredienser från naturen. Perfekt utvecklad efter rakning som en alkoholfri Aftershave. Stöder vid återhämtning av irritationer orsakade av rakning.

 

Hälsovinsterna hos de eteriska oljorna är dess anti-neuralgiska, antiseptiska, antimikrobiella, antiinflammatoriska, antibiotika egenskaper.
Stöder med breakouts och rakhyvelbrännskador på huden.

Barber Aftershave Splash är en alkoholfri, naturligt doftande, kryddig och maskulin efterskärmslotion.
Aftershave Splash, med en woody kryddig doft, stöder vid återhämtning av irritationer som orsakas av rakning.
• Lugna ansiktet efter rakning för att förhindra irriterad hud, stötar och lindra rodnad.
• Antiinflammatorisk.
• Perfekt efter rakning
• Perfekt när du bara vill lukta bra.
• Ingen klibbig känsla. Stryk det bara på din hud.

Aftershave är perfekt efter rakning.
På grund av de speciella föreningarna och särskilt den känsliga huden bland oss ​​kan du enkelt stänk det på huden efter rakning. Vår Aftershave Splash är alkoholfri och används autentiska ingredienser från naturen som används i århundraden.
 Din hud är och känns ren, porerna är stängda och du har en jämn hudton och ger lättnad från allmän hudirritation och rakhyvelbränning.

Men varför stänger porerna?
Anledningen till att du vill ha dina porer stängda efter rakning är att förhindra att någon form av smuts eller bakterier kommer tillbaka.

Så använd vår Aftershave Splash efter rakning, eller om du bara vill lukta gott under dagen.
Vilka grundläggande ingredienser som används kan läsas på sidan "mer".

Perfekt att använda aftershave efter din rakning

Den träiga kryddiga lukten heter,

Bay West Indies olja - känd som en lugnande effekt och används ofta i aftershaves, parfymer. Oft kallad som en kryddig sexuell lukt. Men Bay West Indies Oil har fler fördelar. Förmågan att lindra smärta, stöder för att lindra trycket på nerverna, minska muskelsmärta, förebygga hårlossning. Det förstärker hårbotten på hårrötterna, liksom stärker och stoppar hudens avtagande. De antibakteriella effekterna. Det finns många yttre faktorer som påverkar hudens hälsa. Dessa faktorer bestäms av vår miljö, vår allmänna hälsa och livsstil vi väljer.

Tamanu Oil har de vanligaste hudförhållandena.
Tamanuolja - Tamanuoljan är gjord av Tamanu-frukt - erhållit det heliga trädet. Hälsovinsterna hos dess underbara nötter, från vilka den finaste oljan pressas, är tillräckligt välkänd. Men vem vet om den helande kraften i den autentiska Tamanu Oil? Visste du till exempel att den ursprungliga oljan har en stark antioxidant, antibiotikum, antiviral, antifungal och antiparasitisk aktivitet och kan därmed förhindra olika sjukdomar eller till och med bota?

Anti-aging skönhetsprodukter kan tyckas vara lite skrämmande om du försöker välja en ny. Det finns krämer, scrubs, balms, lotions, masker och mycket mer, men de hävdar alla att göra en sak: långsam eller till och med omvänd, de omedelbara och långsiktiga effekterna av åldrande. Med så många att välja mellan, hur kan vi veta vilka som är de bästa anti-aging skönhetsprodukterna och varför?
Om du lider av ett besvärligt hudförhållande eller vill förhindra det, har du snubblat på en unik produkt som bara kan vara värt att prova. VolcanicEarth naturliga hudvårdsprodukter med bevisade resultat

Packaging:

Pharmaceutical Grade

Main ingredient: 100% Tamanu Oil
100% Bay West Indies Essential Oil
Content: 125ml Aftershave Splash
Skin Type:

• Very gentle, suitable for all skin types
• from normal, oily, dry to very sensitive skin

Suitable for:

Barbers