Facial Moisturiser

Barbers Facial Moisturizer

Volcanic Earth
8719324216555
    Delivery time:3-7 dagar
Lägg till i varukorgen
  • Beskrivning
  • Mer
  • Specifikationer

Barbers Facial Moisturizer med en sexig woody kryddig känsla är alla naturliga, grymhetfria och inga kemikalier. Facial Moisturizer är det sista steget i korrekt vård av din hud. Förhindra och behandla torr hud, skydda känslig hud, förbättra hudton, konsistens och ge huden en hälsosam, slät, fläckfri utseende. Perfekt efter rakning.

Barbers

Barbers Facial Moisturizer är speciellt utvecklad för att stödja huden mot solskador.

Vårt tillstånd och utseende är viktigt för vår övergripande hälsa och välbefinnande. Hälsosam hud arbetar hårt för att skydda kroppen mot bakterier och virus, reglerar temperaturen, ser tyst, välhydrerad och likformig i färg och känns smidig. Det finns många faktorer, både interna och externa, som påverkar hudens hälsa och påverkar hur din hud ser ut och känns. Vissa faktorer kan vi inte påverka, men många faktorer. Omhändertagande hudvård hjälper till att hålla huden frisk och längre att se ung ut.

Det finns många yttre faktorer som påverkar hudens hälsa. Dessa faktorer bestäms av vår miljö, vår allmänna hälsa och livsstil vi väljer.

Varför välja Volcanic Earth?
I vårt forskningsinstitut står vi bakom ingredienser som traditionellt bevisats effektiva.
Vårt fokus är människor, djur och natur.
Varje Volcanic Earthrediens har testats individuellt för att förhindra överkänslighet eller någon form av irritation i huden.
I syfte att återställa och stödja det naturliga skyddsskiktet. Under utvecklingen har extra uppmärksamhet gjorts vid användning i flera former av hudsjukdomar, till exempel eksem, men även allergiska reaktioner, hudirritationer.
Vulkaniska jordprodukter är fria från: Alkohol, Parabener, Parfym, Konstgjorda tillsatser, Silikon, CAPB (Cocamidopropylbetain). Lämplig för alla hudtyper:
normal hud, torr hud, fet hud, blandad hud.

Slutligt steg i en ordentlig hudvård rutin

Vår hud är mycket kraftfull. Varje dag utsätts huden för olika faktorer som värme, kyla och sol. Bra skydd och vård, skräddarsydd för din hudtyp, det är viktigt att hålla huden i gott skick och förhindra hudproblem.

Skydda huden mot fuktförlust från kroppen och utomstående inkräktare, som skadliga ämnen, bakterier och virus. När balansen är störd kan problem uppstå som irritation och allergiska reaktioner. Volcanic Earth Barber Skin Care Range har en söt och kryddig anteckning.
Hälsovinsterna hos de eteriska oljorna är dess anti-neuralgiska, antiseptiska, antimikrobiella, antiinflammatoriska, antibiotika egenskaper.
Stöder med breakouts och rakhyvelbrännskador på din hud. Effektiv för att bekämpa Acne på grund av dess förmåga att kontrollera Staph Aureus som är den främsta bakterien som orsakar mjukvävnad och hudinfektioner.
Stöd med sårläkning, lugnande av huden, ärrreducering, regenerering av hudceller,
Vanliga hudsjukdomar som akne, akneärr, torrsläckt hud, solbränna, eksem, dermatit.

Bay West Essential Oil -
har söta och kryddiga anteckningar. De verkliga hälsofördelarna med Bay West Essential Oil är emellertid dess anti-neuralgiska, antiseptiska och antibiotiska egenskaper. Det hjälper till med breakouts och rakhyvelbrännskador på din hud.

Kokosolja -
Kokosolja har naturligt antibakteriella / antifungala aktiviteter. Det är en utmärkt hud fuktkräm, det kan penetrera perfekt in i huden.

Kokosolja med Volcanic Earth stöder förebyggandet av för tidigt åldrande och skrynkande av huden. Vulkaniska jorden rena kokosnötoljor för att skydda hudfärger.
Som vi redan skrev finns det grundläggande skillnader i kokosolja på dagens marknad. Ett stort antal kokosnötolja är gjord av copra, detta torkas och bearbetas kokosnötolja. Copra torkas över många dagar, ofta i inte så hygieniska förhållanden, levereras och lagras i många veckor. Faren i denna process är att formar kan växa på detta råmaterial vilket gör att oljan blir rancid. Nästa steg i denna process är att rengöra (raffinering och blekning) denna smutsiga olja genom industriell / kemisk bearbetning, vad kommer att hända; denna process förstör de naturliga ämnena i dess kokosnöt. Processen kallas ofta RBB (raffinerad, blekt, deodoriserad). Både hög värme och kemikalier används i denna metod. Därför väljer vi uteslutande DME-processen och det ger oss mer än tillfredsställelse att veta att varje inköp av en Volcanic Earthprodukt hjälper direkt Oceania-öfolket i södra Stilla havet för att lindra fattigdom.

Tamanu Oil-
Traditionellt används oljan för akneärr, behandling av psoriasis, eksem, hud, hår, som anti-aging produkt eller som ingrediens i kosmetiska produkter, oljan används också för solbränna, sår och mer.
Också perfekt att använda ren i din Barber.


Packaging:

Pharmaceutical Grade

Main ingredient: 100% Tamanu Oil
100% Coconut Oil
100% Bay West Indies Essential Oil
Content: 100ml Facial Moisturiser
Skin Type:

• Very gentle, suitable for all skin types
• from normal, oily, dry to very sensitive skin

Suitable for:

Barbers