Coconut

Coconut Oil - 50ml

Volcanic Earth
8719324216593
    Delivery time:3-7 dagar
Lägg till i varukorgen
  • Beskrivning
  • Mer
  • Specifikationer

Vi vet alla Kokosolja är bra för hud och hår.
På grund av sorten i märken vet vi inte vilken är bra för dig?
Precis som Tamanu Oil, finns det många olika kvaliteter av Tamanu Oil and Coconut Oil och variation i bearbetning av Coconut Oil wolrd-wide.

DME Processed

Många tycker att allt kokosolja är detsamma, men bara priset är annorlunda.
Detta är långt ifrån sanningen.

En betydande mängd kokosnötolja som säljs på marknaden idag som Virgin Coconut Oil är inte alls oskuld. Det mesta av det görs kommersiellt med tillämpning av hårda lösningsmedel och kemikalier för att göra dem mer vita eller för att justera den naturliga lukten av kokosolja. Dessutom är det vanligtvis vad vi skulle kalla Copra Oil, saknar nästan vilken godhet som äkta Virgin Coconut Oil är känd för.

Vår Virgin Coconut Oil produceras med DME Method eller Direct Micro Expelling Method. När varje parti mogna kokosnötter är knäckt, kokas köttet sedan, vatteninnehållet avlägsnas under kontrollerad torkning och då är vår Premium Coconut Oil kallpressad - allt inom 1-3 timmar. Slutresultatet är en vacker Virgin Coconut Oil full av antioxidanter och den naturliga kokosnötsarom.
Volcanic Earth kokosolja kan vara lite dyrare men vi gör inga ursäkta för kvalitet över kvantitet.

Endast högsta kvalitet kokosolja är effektiv

Volcanic Earth använder endast DME-metoden för kokosoljeproduktion. Vi kommer att förklara termen DME; Detta är en form av "våtfräsning", varigenom kokosnötoljan är kallpressad från kokosnöts färskt kött inom 1 till 3 timmar när muttern öppnas. Kokosnötterna odlas biologiskt på den frodiga marken och blommar i den rika Volcanic Earth utan användning av kemikalier. Under processen och efter processen används inga konstgjorda kemikalier, tillsatser, konserveringsmedel av något slag under produktionen. DME-metoden anses av många som den högsta klassen av kokosoljeproduktion. DME-metoden för kokosoljeproduktion ger en ren, naturlig och helt orefinerad ren kokosolja. Det innebär att det är fritt från föroreningar och behåller alla naturliga antioxidanter i kokosnötter (viktigt för att sakta ner åldringsprocessen). Vulkanisk jord kokosolja används i stor utsträckning i våra hudvårdsområden och detta sträcker sig även till våra handgjorda kokosolja sålar. Det finns inget som är väsentligt för hälsosam hud som en stor, kemisk-fri tvål och ändå är de flesta kokosnötoljorna gjorda av andra klassens copraolja - inte så på Volcanic Earth!
Kokosolja hälsofördelar för hud, hår men även ärr. Ett av tecken på åldrande är utseendet på fläckar på huden. Leverfläckar är fläckar på huden i samband med åldrande och exponering för ultraviolett strålning från solen. De sträcker sig i färg från ljusbrun till röd eller svart och ligger i områden som oftast utsätts för sol, särskilt händer, ansikte, axlar, armar och pannor och hårbotten om det är skalligt. Om vi ​​inte kunde se dem skulle vi inte ens veta att dessa fläckar var där. Men vi inser inte att dessa fläckar påverkar vår hälsa och vårt utseende. I de överväldigande majoriteten av fallen utgör leverfläckar inget hot och kräver ingen behandling, även om de ibland har varit kända för att dölja upptäckten av hudcancer. Trots att det är ett godartat tillstånd betraktas leverfläckar ibland ljust och vissa väljer att ta bort dem.

Kokosolja har naturligt antibakteriella / antifungala aktiviteter. Det är en utmärkt hud fuktkräm, och det kan penetrera perfekt i håret. Vulkanisk jord Kokosolja luktar gott, efter några sekunder försvinner lukten. Kokosolja har en smältpunkt på ca 24-26 grader och är därför mestadels stelnat i vårt klimat. När kokosoljan berör din hud smälter den vackert.
Du kan använda vår olja som massageolja och kombinera den med Tamanu Oil för vanliga hudförhållanden. Kokosolja fungerar som en effektiv hudfukta och fördelar alla hudtyper. Även torr hud. Det finns ingen chans att ha några negativa biverkningar på huden från att använda kokosnötolja.
Därför är det ett naturligt sätt att förhindra torrhet och flaking av huden. Det stöder också fördröjning av utseendet på rynkor.

För Spa och Wellness erbjuder vi också Kokosolja med effektiv frangipaniolja.
För exklusiva produkter, fråga efter möjligheter i ditt Spa, Wellness eller Salon.

Det finns så mycket mer fördelar med den rena kokosoljan - allt givet av naturen.
Kokosolja med vulkanisk jord stöder förebyggandet av för tidigt åldrande och skrynkande av huden. Volcanic Earth rena kokosnötoljor för att skydda hudfärger.
Som vi redan skrev finns det grundläggande skillnader i kokosolja på dagens marknad. Ett stort antal kokosnötolja är gjord av copra, detta torkas och bearbetas kokosnötolja. Copra torkas över många dagar, ofta i inte så hygieniska förhållanden, levereras och lagras i många veckor. Faren i denna process är att formar kan växa på detta råmaterial vilket gör att oljan blir rancid. Nästa steg i denna process är att rengöra (raffinering och blekning) denna smutsiga olja genom industriell / kemisk bearbetning, vad kommer att hända; denna process förstör de naturliga ämnena i dess kokosnöt. Processen kallas ofta RBB (raffinerad, blekt, deodoriserad). Både hög värme och kemikalier används i denna metod.

Därför väljer vi uteslutande DME-processen, och det ger oss mer än tillfredsställelse att veta att varje inköp av en vulkanisk jordprodukt hjälper direkt Oceania-öfolket i södra Stilla havet för att lindra fattigdom.

Om du inte använder kokosnötolja eller Tamanu Oil för din dagliga kroppsvård eller vanliga hudförhållanden, saknar du de fördelar som naturen ger oss.

Packaging:

Pharmaceutical Grade - with dropper

Main ingredient: 100% Coconut Oil
Content: 50ml pure Coconut Oil
Skin Type: • normal • dry • greasy • combinations skin
Suitable for:

Unisex