100% ren kokosolja - 5 Liter

Volcanic Earth
8719324216258
Bulk spara%
    Delivery time:14 dagar
Lägg till i varukorgen
  • Beskrivning
  • Mer
  • Specifikationer

Rik på vitamin, mineral, fibrer
Organisk, icke-hydrogenerad, rik på antioxidanter, fri från föroreningar

Kokosolja, genom att använda DME-processen förblir huvudkomponenterna aktiva och den fullständiga muttern används / bearbetas. Skal och skal används för bränsle.
När kokosolja kommer i kontakt med huden blir huden ett skyddande skikt så att huden återställs naturligt. Kokosolja gör inte huden oljig.
Kokosolja kallas "Livets träd". Bra för hud, hår och inre.
Hur kokosoljan bearbetas är extremt viktigt.

DME-Method

Vi vet alla Kokosolja är bra för hud och hår.
På grund av sorten i märken vet vi inte vilken är bra för dig?
Precis som Tamanu Oil, finns det många olika kvaliteter av Tamanu Oil and Coconut Oil och variation i bearbetning av Coconut Oil wolrd-wide.

Volcanic Earth använder endast DME-metoden för kokosoljeproduktion. Vi kommer att förklara termen DME; Detta är en form av "våtfräsning", varigenom kokosnötoljan är kallpressad från kokosnöts färskt kött inom 1 till 3 timmar när muttern öppnas. Kokosnötterna odlas biologiskt på den frodiga marken och blommar i den rika vulkaniska jorden utan användning av kemikalier. Under processen och efter processen används inga konstgjorda kemikalier, tillsatser, konserveringsmedel av något slag under produktionen. DME-metoden anses av många som den högsta klassen av kokosoljeproduktion. DME-metoden för kokosoljeproduktion ger en ren, naturlig och helt orefinerad ren kokosolja. Det innebär att det är fritt från föroreningar och behåller alla naturliga antioxidanter i kokosnötter (viktigt för att sakta ner åldringsprocessen). Vulkanisk jord kokosolja används i stor utsträckning i våra hudvårdsområden och detta sträcker sig även till våra handgjorda kokosolja sålar. Det finns inget som är väsentligt för hälsosam hud som en stor, kemisk-fri tvål och ändå är de flesta kokosnötoljorna gjorda av andra klassens copraolja - inte så på Volcanic Earth!

För Spa och Wellness erbjuder vi också Kokosolja med effektiv frangipaniolja.
För exklusiva produkter, fråga efter möjligheter i ditt Spa, Wellness eller Salon.

Det finns så mycket mer fördelar med den rena kokosoljan - allt givet av naturen.
Kokosolja med vulkanisk jord stöder förebyggandet av för tidigt åldrande och skrynkande av huden. Vulkaniska jorden rena kokosnötoljor för att skydda hudfärger.
Som vi redan skrev finns det grundläggande skillnader i kokosolja på dagens marknad. Ett stort antal kokosnötolja är gjord av copra, detta torkas och bearbetas kokosnötolja. Copra torkas över många dagar, ofta i inte så hygieniska förhållanden, levereras och lagras i många veckor. Faren i denna process är att formar kan växa på detta råmaterial vilket gör att oljan blir rancid. Nästa steg i denna process är att rengöra (raffinering och blekning) denna smutsiga olja genom industriell / kemisk bearbetning, vad kommer att hända; denna process förstör de naturliga ämnena i sin kokosnöt. Processen kallas ofta RBB (raffinerad, blekt, deodoriserad). Både hög värme och kemikalier används i denna metod.

Därför väljer vi uteslutande DME-processen, och det ger oss mer än tillfredsställelse att veta att varje inköp av en vulkanisk jordprodukt hjälper direkt Oceania-öfolket i södra Stilla havet för att lindra fattigdom.

Om du inte använder kokosnötolja eller Tamanu Oil för din dagliga kroppsvård eller vanliga hudförhållanden, saknar du de fördelar som naturen ger oss.
   √ Hudförhållanden
   √ Anti-aging
   √ Antivirala
   √ Antibakteriell

Förpackning:
Farmaceutisch PET-fles, ROPP28.

Innehåll:
5 liter

Buy 1 liter:
If you would like to buy 1 liter go to: Coconut Oil 1 Liter

Wellness

Authentic ingredients/products for your Salon

Wellness kan ses som en global, bred samhällsförändring som representerar det faktum att allt fler tar ansvar för deras hälsa och välbefinnande. Det finns ett skifte mot förebyggande vård och ärliga produkter som är bevisade effektiva.

Vi erbjuder ett unikt sortiment av naturliga hudvårdsprodukter för hela huden.
Vi erbjuder även våra grundläggande ingredienser, som är;

√ 100% ren Tamanu Oil ™
√ 100% ren Kokosolja
√ 100% vulkanisk ask

Vi är mer än specialiserade på högkvalitativa produkter för den professionella spa- och wellnessindustrin. Vi utvecklar unika produkter som har visat sig vara effektiva för huden.

Alla ingredienser utsätts för en strikt kvalitetskontroll och analyseras av GCMS och innehåller en COA.

Packaging:

Pharmaceutical Grade - with dropper

Main ingredient: 100% Coconut Oil
Content:

5 Liter Pure Coconut Oil

Skin Type: • normal • dry • greasy • combinations skin
Suitable for:

Unisex

Related Products