Volcanic Earth Facial Skin Care

  • Beskrivning

Naturlig ansiktsvård för vanliga hudförhållanden

Volcanic Earth

Facial Skin Care unisex:
Facial Clay Mask
Facial Exfoliant
Facial Cleanser
Facial Toner
Facial Moisturiser
Facial Night Cream
Eye Cream
Tamanu Oil
Coconut Oil

Volcanic Earth Facial Clay Mask
Facial Clay Mask innehåller naturlig vulkanisk lera och speciella sammansatta ingredienser inklusive Tamanu Oil ™, Coconut Oil. Ansiktslermask hjälper till att rena, ge näring, tona, rensa, absorberar överflödigt talg, minska fläckar och förhindra hudutbrott.

Volcanic Earth Facial Exfoliant
Facial Exfoliant tar bort döda hudceller, gör att din hud kan bli fuktig, mjuk och mjuk.
Facial Exfoliant skapar kollagenproduktion, förhindrar hudbrott (akne, inflammation), behåller fukt.


Volcanic Earth Facial Cleanser
Ansiktsrengöringsmedel innehåller naturlig vulkanisk aska och speciella ingredienser inklusive Tamanu Oil ™, Coconut Oil. Ansiktsrengöringsmedel hjälper till att ta bort smuts, olja och bakterier från din hud som kan orsaka utbrott, stimulera cirkulationen i ansiktet.


Volcanic Earth Facial Toner
Facial Toner innehåller speciella sammansatta ingredienser inklusive Tamanu Oil ™.
Facial Toner tar bort överskottsolja, kyler, lindrar, uppdaterar och balanserar hudens pH.
Ansikts-toner förblir ett viktigt steg i alla hudvårdsrutiner


Volcanic Earth Facial Moisturiser
Facial Moisturizer innehåller speciella sammansatta ingredienser inklusive Tamanu Oil ™, Coconut Oil.
Ansiktsfuktare är det sista steget i ordentlig vård av din hud. Det förhindrar och trattor torr hud, skyddar känslig hud, förbättrar hudtonen, konsistensen och ger din hud ett glödande, läktigt, smidigt, fläckfritt utseende.


Volcanic Earth Facial Night Cream
Facial Night Cream innehåller speciella sammansatta ingredienser inklusive Tamanu Oil ™, Coconut Oil.
Ansiktsnattkräm hjälper till att rensa bort smuts från ansiktet, förnyar hudcellerna, förhindrar att vävnader skadas. Ansiktsnattkräm minimerar utseendet på fina linjer och hjälper till att öka hudens elasticitet, fukt.

Volcanic Earth anti-rimpel Eye Cream
Ögonkräm med Tamanu Oil är en anti-rynk kräm för känslig hud runt ögonen.
Öggrädden erbjuder skydd, ger god fukt och håller huden smidig och mjuk.
Öggrädden stödjer kollagenproduktionen i huden.
• Fina linjer
• Puffiness
• Mörka cirklar runt ögonen


Pure Tamanu Oil™
Många aktiva ingredienser finns i ren Tamanu Oil ™ som förklarar varför Tamanu Oil ™ fungerar så bra för hudproblem och verkar vara bra för att läka sår.
En av komponenterna är kalofyllolid, vilket verkar vara antiinflammatoriskt. Andra delar av oljan verkar fungera antibakteriellt. Oljan är också rik på olja och linolensyror, som fuktar och mjukar upp huden, men inte gör din hud fet


Volcanic Earth Coconut Oil
Kokosnötsolja blir allt populärare både i och utanför köket. Denna tropiska skatt har anmärkningsvärda terapeutiska egenskaper som har åtnjutts av människor som bor i södra Stilla havet under mycket lång tid.
Förutom att det är en mycket näringsrik och läcker matolja, innehåller kokosolja egenskaper som matar och fuktar huden. Den vetenskapliga gemenskapen fångar äntligen det som många har känt i åldrar, kokosnötsolja är verkligen bra för dig.


Facial Skin Care unisex:
Facial Mask
Facial Scrub
Facial Moisturiser
Aftershave Splash
Hair Tincture
Tamanu Oil
Coconut Oil
Volcanic Earth

Facial Mask
Ansiktsmask hjälper till att rena, ge näring, tona, rensa, absorbera överflödigt talg, minska fläckar och förhindra hudutbrott. Perfekt användning före och efter rakning.

Facial Scrub
Ansiktsskrubba hjälper till att minska fläckar, förebygga hudbrott. Låter din hud att vara fuktig, mjuk, frisk. Perfekt användning före och efter rakning


Facial Moisturiser
Ansiktsfuktare är det sista steget i ordentlig vård av din hud. Förhindra och behandla torr hud, skydda känslig hud, förbättra hudtonen, konsistensen och ger din hud ett friskt, smidigt, fläckfritt utseende. Perfekt efter rakning.Aftershave Splash
Aftershave Splash, med en träig kryddig doft, stöder för att återhämta irritationer orsakade av rakning. Lindra ansiktet efter rakning för att förhindra irriterad hud, bulor och lindra rodnad. Anti-inflammatorisk. Perfekt efter rakning eller när du bara vill lukta bra. Ingen klibbig känsla.


Hair Tincture
Hårtinktur, med en träig kryddig doft, stöder till återhämtning av irritationer i hårbotten. Hjälper hårbotten att upprätthålla hälsosam hårtillväxt eftersom den ger de näringsämnen som behövs för tillväxt och hälsosamt underhåll, främjar friska hårsäckar.


Tamanu Oil
Tamanu Oil är en mycket speciell effektiv regenererande olja för huden. Studier av biologisk aktivitet bekräftade hudaktiva effekter av Tamanu-oljebehandling och ett antimikrobiellt (antibakteriellt och svampdämpande) skydd, antiinflammatoriskt, sårläkning, främjande av extra-matrixcellulär (produktion av GAG och kollagen).


Coconut Oil
Kokosolja visar naturligt antibakteriella / svampdämpande aktiviteter. Det är en utmärkt hudfuktare och hårfuktare, den kan tränga perfekt in i hår och hud.
Volcanic Earth - Europe ™ Coconut Oil luktar utsökt, efter några sekunder försvinner lukten. Kokosolja har en smältpunkt på cirka 24-26 grader och stelnar därför mest i vårt klimat. När kokosnötoljan berör din hud smälter den vackert. Du kan använda vår olja som massageolja och kombinera den med Tamanu Oil för vanliga hudförhållanden.