Coconut Oil

Ren KokosoljaTreatment

Volcanic Earth
8719324216258
Kokosolja
    Delivery time:3-7 dagar
Lägg till i varukorgen
  • Beskrivning
  • Mer
  • Specifikationer

Ren Kokosolja Treatment

DME-Processed

Precis som kokosnötsolja kan ge näring till håret, det ger också näring åt huden.
De flesta av oss inser inte att hud, hår, kropp och badprodukter med ren kokosnötolja är till stor del gjorda av copraolja och inte Virgin Coconut Oil. Copraolja har lite om några verkliga hudvårdsmässiga fördelar och detsamma gäller massproduktionen.
Copra är busted upp kokosnötskal med köttet fortfarande inuti. Tyvärr kastas dessa vanligtvis i gamla sockersäckar och liknande och lämnas för att ackumulera mögel och mögel tills de sätts på en press eller på annat sätt behandlas. Detta är vanligtvis veckor senare och då produceras copraoljan som produceras inte med arom och har förlorat nästan all godhet som äkta Virgin Coconut Oil är känd för.

Inte så med Volcanic Earth.

Våra handgjorda produkter är gjorda av högkvalitativ Virgin Coconut Oil kallpressad inom 1 - 3 timmars sprickbildning, öppna kokosnöten (hänvisad till som DME eller Direct Micro Expelling-metoden). Som ett resultat är varje parti olja oskuld, rik på antioxidanter och kemisk-fri. Vårt Volcanic Earth Premium Virgin Coconut Oil kommer bara från färska, mogna kokosnötter och dessa faktorer bidrar till anledningen till att vår Virgin Coconut Oil är en av de bästa kokosnötsoljorna på planeten. Massageoljor och massage krämer kan gynna din hud, förutsatt att dessa massageprodukter är alla naturliga och helst gjorda av endast den bästa kvaliteten, Virgin Coconut Oil. Varför? - På grund av de mycket höga halterna av antioxidanter som finns i premium kvalitet Virgin Coconut Oil. Vissa människor använder kokosolja för att förhindra akne. Oljebruk i akne kan inte verka så klokt. Allmänt täppa oljeprodukter med klara porer. Men kokosolja har två stora fördelar som gör det till ett bra botemedel mot huden. Kokosolja har en antibakteriell effekt. Eftersom den innehåller kokosnötolja, laurinsyra och capric. Så snart kokosoljan kommer i kontakt med huden, förändras dessa ämnen i monokaprin och monolaurin. Dessa ämnen återställer det skyddande hudskiktet, istället för att ta bort eller skada huden. Optimalt skydd för huden.

   √ Hudtyper
   √ Anti-aging
   √ Anti-virala
   √ Antibakteriell

Kokosolja kallas "Livets träd". Bra för hud, hår och inre. Hur kokosoljan bearbetas är extremt viktig.


√  Vacker hud
√  Mjuk hud
√  Skydda mot UV-strålning
√  Skydda mot hudinfektioner
√  Effektiv mot akne
√  Effektiv för torr, fläckig hud

Förpackning: PET-flaska med farmaceutisk kvalitet, ROPP28 med droppare.

DME ?

Vi vet alla Kokosolja är bra för hud och hår.
På grund av sorten i märken vet vi inte vilken är bra för dig?
Precis som Tamanu Oil, finns det många olika kvaliteter av Tamanu Oil och
Kokosolja och sort i bearbetning av kokosnötolja.

Coconut Oil

Volcanic Earth använder endast DME-metoden för kokosoljeproduktion.
Vi kommer att förklara termen DME;
Detta är en form av "våtfräsning", varigenom kokosnötoljan är kallpressad från kokosnöts färskt kött inom 1 till 3 timmar när muttern öppnas. Kokosnötterna odlas biologiskt på den frodiga marken och blommar i den rika vulkaniska jorden utan användning av kemikalier. Under processen och efter processen används inga konstgjorda kemikalier, tillsatser, konserveringsmedel av något slag under produktionen. DME-metoden anses av många som den högsta klassen av kokosoljeproduktion. DME-metoden för kokosoljeproduktion ger en ren, naturlig och helt orefinerad ren kokosolja. Det innebär att det är fritt från föroreningar och behåller alla naturliga antioxidanter i kokosnötter (viktigt för att sakta ner åldringsprocessen). Vulkanisk jord kokosolja används i stor utsträckning i våra hudvårdsområden och detta sträcker sig även till våra handgjorda kokosolja sålar. Det finns inget som är väsentligt för hälsosam hud som en stor, kemisk-fri tvål och ändå är de flesta kokosnötoljorna gjorda av andra klassens copraolja - inte så på Volcanic Earth!
Kokosolja hälsofördelar för hud, hår men även ärr. Ett av tecken på åldrande är utseendet på fläckar på huden. Leverfläckar är fläckar på huden i samband med åldrande och exponering för ultraviolett strålning från solen. De sträcker sig i färg från ljusbrun till röd eller svart och ligger i områden som oftast utsätts för sol, särskilt händer, ansikte, axlar, armar och pannor och hårbotten om det är skalligt. Om vi ​​inte kunde se dem skulle vi inte ens veta att dessa fläckar var där. Men vi inser inte att dessa fläckar påverkar vår hälsa och vårt utseende. I de överväldigande majoriteten av fallen utgör leverfläckar inget hot och kräver ingen behandling, även om de ibland har varit kända för att dölja upptäckten av hudcancer. Trots att det är ett godartat tillstånd betraktas leverfläckar ibland ljust och vissa väljer att ta bort dem.
 
Kokosolja har naturligt antibakteriella / antifungala aktiviteter. Det är en utmärkt hud fuktkräm, och det kan penetrera perfekt i håret. Vulkanisk jord Kokosolja luktar gott, efter några sekunder försvinner lukten. Kokosolja har en smältpunkt på ca 24-26 grader och är därför mestadels stelnat i vårt klimat. När kokosoljan berör din hud smälter den vackert.
Du kan använda vår olja som massageolja och kombinera den med Tamanu Oil för vanliga hudförhållanden. Kokosolja fungerar som en effektiv hudfukta och fördelar alla hudtyper. Även torr hud. Det finns ingen chans att ha några negativa biverkningar på huden från att använda kokosnötolja.
Därför är det ett naturligt sätt att förhindra torrhet och flaking av huden. Det stöder också fördröjning av utseendet på rynkor.
 
För Spa och Wellness erbjuder vi också Kokosolja med effektiv frangipaniolja.
För exklusiva produkter, fråga efter möjligheter i ditt Spa, Wellness eller Salon.

Packaging:

Pharmaceutical Grade

Main ingredient: 100% Coconut Oil
Content: • 1 Liter Coconut Oil - DME Processed (Volcanic Earth)
Skin Type: • normal • dry • greasy • combinations skin
Suitable for:

Unisex

Related Products