Hälsofördelar med vulkanisk ask och pimpsten

  • Beskrivning

Vulkan Ask kommer från den mest aktiva vulkanen i världen. Specialteamet samlar asken i bulk.
Inte alla kan / får hämta denna aska från denna ö, på grund av markrättigheter.
Volcanic Earth ™ vulkanisk Ask kommer direkt från vulkanens mun.

Vulkan Ash ger ett brett utbud av skönhets- och hälsofördelar på grund av dess anti-virala, antibakteriella, anti-jäst och generella rening, rengöring och exfolierande egenskaper. Vad handlar det om, vulkanisk ask? Svavel är den aktiva mineralämnen i vulkanisk aska. Svavel hjälper inte bara kroppen att motstå bakterier men det arbetar aktivt för att förstöra det. Svavel finns i vår hemoglobin och bindväv: - Att rena blodet; - Stimulera gallsekretion - Skydda protoplasma av celler; och - För syntesen av kollagen (ett av de viktigaste proteinerna som behövs för strukturens integritet i vår hud).

Svavel sänker åldringsprocessen på grund av dess förmåga att skydda mot de giftiga effekterna av förorening och strålning. Det ingår i den kemiska strukturen hos aminosyrorna glutation, taurin, cystein och metionin. Känd som "naturens skönhetsmineral", svavel bekämpar hudsjukdomar som akne, mjäll och fläckig rödaktig hud. Det behövs för att stabilisera keratinproteinet i våra naglar och hår. Det är en viktig ingrediens i schampon, rengöringsstänger, fläckbehandlingar, akne och kroppsskrubb. Vulkanpimpsten ger en mildare, mildare exfoliant, speciellt för ansikts- och nackdelarna.
 
Våra vulkanprodukter, i form av kroppscrubs eller exfoliants, arbetar för att rensa och rena huden genom att döda bakterier och ta bort döda hudceller.