volcanic ash

Ingrediens Volcan Ash

  • Beskrivning

Vulkanaska har inget att göra med asken som produceras under en eld, det är damm - både flytande (utbrott) och fast - att luften blåser in genom vulkanutbrott.

I vår dag spa i Oceanien har vulkaniska jorden kombinerat fördelarna med den gamla japanska och
Vulkanisk ask med modern infraröd teknik.
Askbadet arbetar för att avspänna och avgifta din kropp, bränna fett (för viktminskning), öka dina immun- och kardiovaskulära system, öka energinivån, lindra muskelsmärta och smärta - ja, allt medan du bara sparkar tillbaka, slappna av! (Den här signaturen, en-i-ett-skön behandling behandlas följt av en sval och uppfriskande dusch).

Volcanic Earth ™ Volcanic Ash kommer från en mycket speciell vulkan:

Yasur vulkan
Yasur vulkanen är en aktiv stratovolkan på ön Tanna. Även om Yasur är en aktiv vulkan är den fortfarande lättillgänglig. Väggarna är inte så branta och du som vandrare kan gå till kraterfälgen och titta på hur lavan sprider upp. Vulkanen är 361 meter hög och kratern har en diameter på ca 400 meter.

Vulkanen finns för att den australiska plattan glider under Stilla havets platta. Han spränger flera gånger om dagen och dessa utbrott av Stromboli-typen.

Yasur ligger sydost om det högre berget Tukosmera och är en helig områdeslastkult för John Frums anhängare. Det är också en stor turistattraktion.

Vad gör vulkanisk ask för din hud
Applicera vulkanisk lera i huden ger en lugnande effekt och ger extra energi till hudytan vilket gör att huden blir yngre. Leran har också den exceptionella förmågan att neutralisera toxiner i huden och orenheter i hudens porer.

På grund av de renande och absorberande egenskaperna hos vulkanisk lera är det en utmärkt naturlig ingrediens för
de-stress, avgiftning, fettförbränning, immunförsvar, muskelsmärta.

Särskilt laget samlar in vulkanaska i stora mängder.
Inte alla kan och kan samla denna typ av aska på ön på grund av markrättigheter.
Vulkanisk Earth ™ vulkanisk ask kommer direkt från vulkanens mun.Kontakta oss för ren vulkanisk ask i din Spa & Wellness.

Related Products