Handmade Soap Frangipani

Handgjord tvål med Frangipani

Volcanic Earth
8719324216210
+1 Gratis
    Delivery time:3-7 dagar
Lägg till i varukorgen
  • Beskrivning
  • Mer

Fair-Trade Handgjord tvål med Frangipani

Handgjord

Handgjorda Fair Trade Tvål med ren Kokosolja
berikad med Frangipani Essential Oil.

Antik tvål tillverkad av kokosolja med tillsats av ren Frangipani Oil.
Processen: Coconutoil värms och blandas med upplöst ask tills oljan är helt upplöst.
Efter rening sker det ett tillägg av den unika ingrediensen Frangipani Oil.

Kokosolja av hög kvalitet är idealisk för både huden och håret.
Det är en effektiv fuktighetskräm för alla hudtyper, särskilt torr och fläckig hud.

Tillägget Frangipani gör huden mjuk, rensar intensivt hydraterar huden och ger dig en avslappnad känsla.


Läs mer om Frangipani.

- innehåll: 50 gram

Tvål tros ha upptäckts för tusentals år sedan efter att ha lagat fett droppat i eldaska, vilket resulterade i en kemisk reaktion som skapade tvål. Sedan denna tid har tvålen i princip gjorts på samma sätt men med antingen kaustisk soda eller kalciumlösning upplöst i vatten och djurfett eller olja.

Autentisk tvål


Tvål tros ha upptäckts för tusentals år sedan efter att ha lagat fett droppat i eldaska, vilket resulterade i en kemisk reaktion som skapade tvål. Sedan denna tid har tvålen i princip gjorts på samma sätt men med antingen kaustisk soda eller kalciumlösning upplöst i vatten och djurfett eller olja.

Volcanic Earths naturliga tvål är gjorda till detta gamla ålders recept, men animaliskt fett har ersatts med vår vackra jungfrukokosolja och andra fantastiska oljor, huden läkning Tamanuolja och olivolja. Tvålframställning (kallad förtvålning) äger rum när natriumhydroxid, som har lösts upp i vatten, verkar på fetter i oljan. På grund av kombinationerna av vår högkvalitativa jungfruliga kokosnötolja fylls de resulterande tvålarna med glycerin ( med normala tvålar tas glycerinet ut för att göra glycerin). Denna höga glycerin gör våra tvål mjukare, lathery, krämigare, mjukare och super fuktgivande för huden.

När du väljer ditt bad- och kroppsprodukter eller kokosnötoljelsepa, var bara medveten om att dessa är kemiska-fritt och är underbara handfräsade kokosnötter. All naturlig utan konstgjord smakämnen eller kemiska konserveringsmedel. Våra produkter testas aldrig på djur. För ännu mer bra bad- och kroppsprodukter, kolla in vårt kompletta sortiment av naturliga hudvårdsprodukter.

De flesta tvål produceras med lösningsmedel och kemikalier.
De flesta av oss inser inte att bad och kropps kokosnötolja är tillverkade av copraolja och inte Virgin Coconut Oil. Även de tvål som inte är förorenade med kemikalier och lösningsmedel som används för att massproducera dessa tvålar. Copraolja har lite om några verkliga hudvårdsmässiga fördelar och detsamma gäller för massproducerad tvål.
Copra är busted upp kokosnötskal med köttet fortfarande inuti. Tyvärr kastas dessa vanligtvis i gamla sockersäckar och liknande och lämnas för att ackumulera mögel och mögel tills de sätts på en press eller på annat sätt behandlas. Detta är vanligtvis veckor senare och då produceras copraoljan som produceras inte med arom och har förlorat nästan all godhet som äkta Virgin Coconut Oil är känd för.
Inte så med vulkanisk jord. Våra handgjorda tvål är gjorda av högkvalitativ Virgin Coconut Oil kallpressad inom 1 - 3 timmars sprickbildning, öppna kokosnoten (hänvisad till som DME eller Direct Micro Expelling-metoden). Som ett resultat är varje parti olja oskuld, rik på antioxidanter och kemisk-fri. Vårt VolcanicEarth Premium Virgin Coconut Oil kommer bara från färska, mogna kokosnötter och dessa faktorer bidrar till anledningen till att vår Virgin Coconut Oil är en av de bästa kokosnötoljorna på planeten.

Related Products