Handmade Soap volcanic ash

Handgjord tvål vulkanaska

Volcanic Earth
8719324216197
+1 Gratis
    Delivery time:3-7 dagar
Lägg till i varukorgen
  • Beskrivning
  • Mer

Fair Trade, handgjord vulkanisk asktvål.

Handgjord

Svart tvål med äkta vulkanisk aska och ren kokosolja.

Antik tvål gjord av coconutoil med tillsats av ren vulkanisk aska.
Processen: Coconutoil värms och blandas med upplöst ask tills oljan är helt upplöst. Efter rening sker det ett tillägg av den unika ingrediensen Volcanic Ash.

Vulkan Ash ger dig ett brett utbud av skönhets- och hälsofördelar
på grund av dess anti-virala, anti-bakteriella, anti-jäst och generell rening, rengöring och exfoliating egenskaper.
- Innehåll: 50 gram

renar och renar
mild mjuk skrubba
Handgjorda!

Tvål tros ha upptäckts för tusentals år sedan efter att ha lagat fett droppat i eldaska, vilket resulterade i en kemisk reaktion som skapade tvål. Sedan denna tid har tvålen i princip gjorts på samma sätt men med antingen kaustisk soda eller kalciumlösning upplöst i vatten och djurfett eller olja.

Volcanic Earths naturliga tvål är gjorda till detta gamla ålders recept, men animaliskt fett har ersatts med vår vackra jungfrukokosolja, Nagai Oil, hudhälsande Tamanuolja och olivolja. Tvålframställning (kallad förtvålning) äger rum när natriumhydroxid, som har lösts upp i vatten, verkar på fetter i oljan. På grund av kombinationerna av vår högkvalitativa jungfruliga kokosnötolja fylls de resulterande tvålarna med glycerin ( med normala tvålar tas glycerinet ut för att göra glycerin). Denna höga glycerin gör våra tvål mjukare, lathery, krämigare, mjukare och super fuktgivande för huden.

När du väljer ditt bad- och kroppsprodukter eller kokosnötsolja nedan, var bara medveten om att dessa är kemiska-fritt och är underbara handfräsade kokosnötter. All naturlig utan artificiella smakämnen eller kemiska konserveringsmedel. Våra produkter testas aldrig på djur. För ännu mer bra bad- och kroppsprodukter, kolla in vårt kompletta sortiment av naturliga hudvårdsprodukter med menyn i vänstra kolumnen.

De flesta tvål produceras med lösningsmedel och kemikalier. Även kokosnötter tillverkas vanligtvis av copraolja. Copra kommer från gamla, delvis mögliga kokosnötter som har brutits upp och sätts i ohygieniska behållare ofta i veckor i taget. Sittande på öaröarna med flugor och mögel, är godheten och antioxidanterna av kokosnötter praktiskt taget förstörda och det finns risker för toxiner och oönskade bakterier som bildas i kokosolja gjord av copra.

Detta är inte fallet med vulkanisk jord. Vår vackra handgjorda tvål är gjord av Virgin Coconut Oil extraherad inom 1 - 3 timmars sprickbildning, öppna kokosnoten (hänvisad till som DME eller Direct Micro Expelling-metoden). Varje sats är jungfru, rik på antioxidanter och kemisk-fri. Vårt premium Virgin Coconut Oil görs endast med färska kokosnötter. Den ultra-näringsrika rika vulkaniska jorden och frånvaron av föroreningar, insektsmedel, bekämpningsmedel och gödningsmedel är den perfekta miljön för att kokosnötter ska blomstra. Dessa faktorer, tillsammans med DME-produktionsmetoden, förklarar varför vår Virgin Coconut Oil har beskrivits som den bästa kokosnötoljan i världen.

Autentisk tvål


Tvål tros ha upptäckts för tusentals år sedan efter att ha lagat fett droppat i eldaska, vilket resulterade i en kemisk reaktion som skapade tvål. Sedan denna tid har tvålen i princip gjorts på samma sätt men med antingen kaustisk soda eller kalciumlösning upplöst i vatten och djurfett eller olja.

Volcanic Earths naturliga tvål är gjorda till detta gamla ålders recept, men animaliskt fett har ersatts med vår vackra jungfrukokosolja och andra fantastiska oljor, huden läkning Tamanuolja och olivolja. Tvålframställning (kallad förtvålning) äger rum när natriumhydroxid, som har lösts upp i vatten, verkar på fetter i oljan. På grund av kombinationerna av vår högkvalitativa jungfruliga kokosnötolja fylls de resulterande tvålarna med glycerin ( med normala tvålar tas glycerinet ut för att göra glycerin). Denna höga glycerin gör våra tvål mjukare, lathery, krämigare, mjukare och super fuktgivande för huden.

När du väljer ditt bad- och kroppsprodukter eller kokosnötoljelsepa, var bara medveten om att dessa är kemiska-fritt och är underbara handfräsade kokosnötter. All naturlig utan konstgjord smakämnen eller kemiska konserveringsmedel. Våra produkter testas aldrig på djur. För ännu mer bra bad- och kroppsprodukter, kolla in vårt kompletta sortiment av naturliga hudvårdsprodukter.

De flesta tvål produceras med lösningsmedel och kemikalier.
De flesta av oss inser inte att bad och kropps kokosnötolja är tillverkade av copraolja och inte Virgin Coconut Oil. Även de tvål som inte är förorenade med kemikalier och lösningsmedel som används för att massproducera dessa tvålar. Copraolja har lite om några verkliga hudvårdsmässiga fördelar och detsamma gäller för massproducerad tvål.
Copra är busted upp kokosnötskal med köttet fortfarande inuti. Tyvärr kastas dessa vanligtvis i gamla sockersäckar och liknande och lämnas för att ackumulera mögel och mögel tills de sätts på en press eller på annat sätt behandlas. Detta är vanligtvis veckor senare och då produceras copraoljan som produceras inte med arom och har förlorat nästan all godhet som äkta Virgin Coconut Oil är känd för.
Inte så med vulkanisk jord. Våra handgjorda tvål är gjorda av högkvalitativ Virgin Coconut Oil kallpressad inom 1 - 3 timmars sprickbildning, öppna kokosnoten (hänvisad till som DME eller Direct Micro Expelling-metoden). Som ett resultat är varje parti olja oskuld, rik på antioxidanter och kemisk-fri. Vårt VolcanicEarth Premium Virgin Coconut Oil kommer bara från färska, mogna kokosnötter och dessa faktorer bidrar till anledningen till att vår Virgin Coconut Oil är en av de bästa kokosnötoljorna på planeten.

Related Products