Handmade Soap Face

Handgjord tvål med Tamanu, Volcanic Ash, Coconut

Volcanic Earth
8719324216166
    Delivery time:3-7 dagar
Lägg till i varukorgen
  • Beskrivning
  • Mer

Speciellt för att rensa ditt ansikte!

Handgjord

En 100% organisk kokosnötolja med ren Tamanu Oil ™ och utformad för att djupt rensa ansiktet.

Antik tvål tillverkad av olivolja med tillsats av ren Tamanu Oil ™, vulkanisk ask, kokosolja.
Processen: Olivolja upphettas och blandas med löst aska tills oljan är helt upplöst. Efter rening sker en tillsats av den unika ingrediensen Tamanu Oil ™, Vulcan Ash, Coconutoil.


Handgjorda, rättvis handel! Tamanu Oil ™, vulkanisk ask, kokosolja.
Hälsosam, fläckfri hud börjar alltid med en god kvalitet tvål.
Designad för djup rensning av ansiktet utan användning av några hårda kemikalier!
- Innehåll: 100 gram

Kokosolja ? Vad gör kokosolja för hud och hår:
Kokosolja av hög kvalitet är idealisk för både huden och håret. Det är en effektiv fuktighetskräm för alla hudtyper, särskilt torr och fläckig hud. De flesta kokosnötsålar på marknaden idag innehåller kemiska tillsatser och lösningsmedel som används i raffineringsprocessen som förstör de nödvändiga antioxidanterna som finns i ren 100% jungfru kokosnötolja.

Våra handgjorda tvål är gjorda av högkvalitativ Virgin Coconut Oil kallpressad inom 1 - 3 timmars sprickbildning, öppna kokosnoten (hänvisad till som DME eller Direct Micro Expelling-metoden). Som ett resultat är varje parti olja oskuld, rik på antioxidanter och kemisk-fri. Vårt VolcanicEarth Premium Virgin Coconut Oil kommer bara från färska, mogna kokosnötter och dessa faktorer bidrar till anledningen till att vår Virgin Coconut Oil är en av de bästa kokosnötoljorna på planeten.

 

Autentisk tvål


Tvål tros ha upptäckts för tusentals år sedan efter att ha lagat fett droppat i eldaska, vilket resulterade i en kemisk reaktion som skapade tvål. Sedan denna tid har tvålen i princip gjorts på samma sätt men med antingen kaustisk soda eller kalciumlösning upplöst i vatten och djurfett eller olja.

Volcanic Earths naturliga tvål är gjorda till detta gamla ålders recept, men animaliskt fett har ersatts med vår vackra jungfrukokosolja och andra fantastiska oljor, huden läkning Tamanuolja och olivolja. Tvålframställning (kallad förtvålning) äger rum när natriumhydroxid, som har lösts upp i vatten, verkar på fetter i oljan. På grund av kombinationerna av vår högkvalitativa jungfruliga kokosnötolja fylls de resulterande tvålarna med glycerin ( med normala tvålar tas glycerinet ut för att göra glycerin). Denna höga glycerin gör våra tvål mjukare, lathery, krämigare, mjukare och super fuktgivande för huden.

När du väljer ditt bad- och kroppsprodukter eller kokosnötoljelsepa, var bara medveten om att dessa är kemiska-fritt och är underbara handfräsade kokosnötter. All naturlig utan konstgjord smakämnen eller kemiska konserveringsmedel. Våra produkter testas aldrig på djur. För ännu mer bra bad- och kroppsprodukter, kolla in vårt kompletta sortiment av naturliga hudvårdsprodukter.

De flesta tvål produceras med lösningsmedel och kemikalier.
De flesta av oss inser inte att bad och kropps kokosnötolja är tillverkade av copraolja och inte Virgin Coconut Oil. Även de tvål som inte är förorenade med kemikalier och lösningsmedel som används för att massproducera dessa tvålar. Copraolja har lite om några verkliga hudvårdsmässiga fördelar och detsamma gäller för massproducerad tvål.
Copra är busted upp kokosnötskal med köttet fortfarande inuti. Tyvärr kastas dessa vanligtvis i gamla sockersäckar och liknande och lämnas för att ackumulera mögel och mögel tills de sätts på en press eller på annat sätt behandlas. Detta är vanligtvis veckor senare och då produceras copraoljan som produceras inte med arom och har förlorat nästan all godhet som äkta Virgin Coconut Oil är känd för.
Inte så med vulkanisk jord. Våra handgjorda tvål är gjorda av högkvalitativ Virgin Coconut Oil kallpressad inom 1 - 3 timmars sprickbildning, öppna kokosnoten (hänvisad till som DME eller Direct Micro Expelling-metoden). Som ett resultat är varje parti olja oskuld, rik på antioxidanter och kemisk-fri. Vårt VolcanicEarth Premium Virgin Coconut Oil kommer bara från färska, mogna kokosnötter och dessa faktorer bidrar till anledningen till att vår Virgin Coconut Oil är en av de bästa kokosnötoljorna på planeten.

Related Products