Handmade Soap Coconut

Handgjord tvål med kokosolja

Volcanic Earth
8719324216173
+1 Gratis
    Delivery time:3-7 dagar
Lägg till i varukorgen
  • Beskrivning
  • Mer

Fair-Trade handgjord tvål med 100% ren kokosnötolja.

Handgjord

Fair-Trade handgjord tvål med 100% ren kokosnötolja.

Våra äkta handgjorda tvål är gjorda av högkvalitativ Virgin Coconut Oil kallpressad inom 1 - 3 timmars sprickbildning, öppna kokosnoten (hänvisad till som DME eller Direct Micro Expelling-metoden). Som ett resultat är varje parti olja oskuld, rik på antioxidanter och kemisk-fri. Vårt VolcanicEarth Premium Virgin Coconut Oil kommer bara från färska, mogna kokosnötter och dessa faktorer bidrar till anledningen till att vår Virgin Coconut Oil är en av de bästa kokosnötoljorna på planeten.

Kokosolja är ett utmärkt sätt att hålla håret och huden mjuk, strålande och hälsosam.
Ett glädje nöje i duschen.
- Innehåll: 50 gram

Antik tvål gjord av coconutoil med tillsats av ren kokosmassa.
Processen: Coconutoil värms och blandas med upplöst ask tills oljan är helt upplöst. Efter rening sker sker en tillsats av den unika ingrediensen kokosnötmassa.

Kokosolja och eksem

De flesta med eksem lider av torr hud.
Resultatet är att huden i sig inte producerar tillräckligt med olja så att lätt skada och infektion uppstår.
 
Som ett resultat ökar sannolikheten för en bakteriell infektion på huden avsevärt.
Kokosolja gör ett hinder mot huden så att en infektion inte sker så snabbt.
 
Dessutom håller kokosoljan huden fuktig och går emot utbrott på grund av skyddskomponenterna.
 
Faktum är att kokosnötolja inte bara fungerar för eksem, men också i olika andra hudsjukdomar.
 
Slutligen är kokosolja också mycket bra att använda efter en dusch.
När du vet att du har eksem är huden extremt torr efter duscha.
Detta beror på att de flesta typer av tvål sänker oljan som finns på huden.
När vi applicerar kokosnötolja efter duscha fylls det skyddande skiktet på huden.

Autentisk tvål


Tvål tros ha upptäckts för tusentals år sedan efter att ha lagat fett droppat i eldaska, vilket resulterade i en kemisk reaktion som skapade tvål. Sedan denna tid har tvålen i princip gjorts på samma sätt men med antingen kaustisk soda eller kalciumlösning upplöst i vatten och djurfett eller olja.

Volcanic Earths naturliga tvål är gjorda till detta gamla ålders recept, men animaliskt fett har ersatts med vår vackra jungfrukokosolja och andra fantastiska oljor, huden läkning Tamanuolja och olivolja. Tvålframställning (kallad förtvålning) äger rum när natriumhydroxid, som har lösts upp i vatten, verkar på fetter i oljan. På grund av kombinationerna av vår högkvalitativa jungfruliga kokosnötolja fylls de resulterande tvålarna med glycerin ( med normala tvålar tas glycerinet ut för att göra glycerin). Denna höga glycerin gör våra tvål mjukare, lathery, krämigare, mjukare och super fuktgivande för huden.

När du väljer ditt bad- och kroppsprodukter eller kokosnötoljelsepa, var bara medveten om att dessa är kemiska-fritt och är underbara handfräsade kokosnötter. All naturlig utan konstgjord smakämnen eller kemiska konserveringsmedel. Våra produkter testas aldrig på djur. För ännu mer bra bad- och kroppsprodukter, kolla in vårt kompletta sortiment av naturliga hudvårdsprodukter.

De flesta tvål produceras med lösningsmedel och kemikalier.
De flesta av oss inser inte att bad och kropps kokosnötolja är tillverkade av copraolja och inte Virgin Coconut Oil. Även de tvål som inte är förorenade med kemikalier och lösningsmedel som används för att massproducera dessa tvålar. Copraolja har lite om några verkliga hudvårdsmässiga fördelar och detsamma gäller för massproducerad tvål.
Copra är busted upp kokosnötskal med köttet fortfarande inuti. Tyvärr kastas dessa vanligtvis i gamla sockersäckar och liknande och lämnas för att ackumulera mögel och mögel tills de sätts på en press eller på annat sätt behandlas. Detta är vanligtvis veckor senare och då produceras copraoljan som produceras inte med arom och har förlorat nästan all godhet som äkta Virgin Coconut Oil är känd för.
Inte så med vulkanisk jord. Våra handgjorda tvål är gjorda av högkvalitativ Virgin Coconut Oil kallpressad inom 1 - 3 timmars sprickbildning, öppna kokosnoten (hänvisad till som DME eller Direct Micro Expelling-metoden). Som ett resultat är varje parti olja oskuld, rik på antioxidanter och kemisk-fri. Vårt VolcanicEarth Premium Virgin Coconut Oil kommer bara från färska, mogna kokosnötter och dessa faktorer bidrar till anledningen till att vår Virgin Coconut Oil är en av de bästa kokosnötoljorna på planeten.

Related Products