Tamanu Oil

Tamanu Oil 1000ml

Volcanic Earth
8719324216036
    Delivery time:3-7 dagar
Lägg till i varukorgen
  • Beskrivning
  • Mer
  • Specifikationer

Tamanu Oil™ för specialiserad formelutveckling.

Den ursprungliga Tamanu Oil

Under de senaste åren har vi sett Tamanu-ingredienser noga med att komma in i high-end kosmetika. Det här är ingen överraskning när vi läser vetenskapliga publikationer.
Tamanu Oil ™ - Många aktiva ingredienser finns i ren Tamanu Oil ™ som förklarar varför Tamanu Oil ™ fungerar så bra för hudproblem och verkar vara bra för läkning av sår. En av komponenterna är kalofyllolid, som tycks vara antiinflammatorisk. Andra delar av oljan verkar fungera antibakteriellt. Oljan är också rik på olja och linolensyror, som återfuktar och mjuknar huden, men gör inte din hud oljig.
Tamanu Oil används också traditionellt för att behandla smärtsamma leder och mjukna torr hud och solbränna. Tamanu Oil är utforskad sedan 1950-talet och vissa delar av oljan kan förklara varför oljan fungerar bra för hudproblem och verkar vara bra för läkning av sår.

Tamanu Oil ™ -oljan är bevisad effektiv och innehåller naturlig antioxidant och antimikrobiell aktivitet. I vårt laboratorium analyseras ingredienserna för renhet och förses med ett analyscertifikat.
Vi lyckades få en inverkan på den globala marknaden för naturliga, organiska hudvårdsprodukter som säljs till konsumenter världen över. Vill du bli distributör eller utveckla dina egna unika produkter, stöder vi det!

Förpackning: PET-flaska med farmaceutisk kvalitet, ROPP28 med droppare.

Traditionellt varit effektiv med:

√ akne ärr   

√ allergi   

√ eksem   

√ håravfall  

√ klåda   

√ antibakteriell   

√ psoriasis     

√ torr hud   

√ Utslag   

√ UV-skydd   

√ Myggnett

√ ärr   

√ Anti-aging   

√ Antivirala   

√ Antibakteriell   

√ Hudförhållanden   

√ Muskler   

√ Djur

Spara 25% om du köper större kvantiteter

Processen är ganska lång och komplex, nötterna lämnas i de specialkonditionerade klimatomerna och lämnas ensamma så att ren olja släpps naturligt. Slutresultatet är den finaste, renaste, gröna / guldtonade, rika rena Tamanuoljan. Hela produktionen av Tamanu Oil har ingen negativ effekt på träden. Det fungerar inte magiken om nötterna plockas från träden, det ger bara den här speciella oljan när de naturligt faller från träden. Verklighet och renhet upprätthålls under processen. Tamanu Oil utsätts för en strängkvalitetskontroll och testas med hjälp av GCMS och försedd med en COA.

Process Tamanu Oil

Tamanu Oil
 1 Liter


Det finns ingen negativ inverkan på träden själva, nötterna samlas in
och torkas efter att frukterna lossnar naturligt från träden.
 
Forskaren förstår inte helt de unika cicatrizing-egenskaperna
av Tamanu Oil, eftersom den har en extremt komplex portfölj
av kemi som är svår att dechiffrera.
Få personer inser Tamanuoljans kraftiga egenskaper, eftersom det finns många raffinerade och andra typer av Tamanu Oil på marknaden. I vårt laboratorium analyseras varje sats för renhet och förses med ett analyscertifikat.

 

Packaging:

Pharmaceutical Grade - with dropper

Main ingredient: 100% Tamanu Oil
Content: • 1 Liter (1000ml) pure Tamanu Oil
Skin Type: • normal • dry • greasy • combinations skin
Suitable for:

Unisex