Tamanu Oil

Tamanu Oil 100ml

Volcanic Earth
8719324216029
    Delivery time:3-7 dagar
Lägg till i varukorgen
  • Beskrivning
  • Mer
  • Specifikationer

Tamanu Oil™ is 100% naturlig, garanterad parabenfri.

den ursprungliga Tamanu Oil

Om du lider av inflammation finns det också naturliga sätt att minska dina hudproblem. Tamanu Oil ™ är fortfarande ett mysterium i naturen.
En av komponenterna är kalofyllolid, som tycks vara antiinflammatorisk. Andra fytokemiska beståndsdelar i den antibakteriella oljan verkar fungera. Oljan är också rik på olja och linolensyror, som fuktar och mjuknar huden.
Tamanu Oil ™ är en 100% naturlig olja med olika ingredienser för att ge optimal hud. Tamanu Oil ™ har antibakteriella och antivirala egenskaper och främjar bildandet av ny vävnad och cellhälsa. Oljan är också effektiv för UV-skydd, myggbett.


Tamanu Oil har en stor tillämplighet..

hudläkning
fuktgivande, lugnande
rynkor
luckor
sår
Rash
Torr, skalig hud
Muskler
Scars
Skadad hud
Skadat hår
UV-skydd
Myggbett
Wounds
Eksem
Blöjutslag 
Djur, som människor kan lida av reumatism, sår, ärr, drabbade muskler, sprains eller allmänt inflammation, Användning av ren Tamanu Oil ™ kan hjälpa till att lindra symtomen. Klåda bakom öronen, bröstet, buken, benen kan vara en typ av allergi hos hundar och katter, varigenom ett sår eller inflammation kan ske snabbt, Ren Tamanu Oil ™ kan bidra med dess antibakteriella och antivirala egenskaper till återhämtning.

Förpackning: PET-flaska med farmaceutisk kvalitet, ROPP28 med droppare.

 

Process Tamanu Oil

The Original - Tamanu Oil


Det finns ingen negativ inverkan på träden själva, nötterna samlas in
och torkas efter att frukterna lossnar naturligt från träden.
 
Forskaren förstår inte helt de unika cicatrizing-egenskaperna
av Tamanu Oil, eftersom den har en extremt komplex portfölj
av kemi som är svår att dechiffrera.
Få personer inser Tamanuoljans kraftiga egenskaper, eftersom det finns många raffinerade och andra typer av Tamanu Oil på marknaden. I vårt laboratorium analyseras varje sats för renhet och förses med ett analyscertifikat.

 Processen är ganska lång och komplex, nötterna lämnas i de specialkonditionerade klimatomerna och lämnas ensamma så att ren olja släpps naturligt. Slutresultatet är den finaste, renaste, gröna / guldtonade, rika rena Tamanuoljan. Hela produktionen av Tamanu Oil har ingen negativ effekt på träden. Det fungerar inte magiken om nötterna plockas från träden, det ger bara den här speciella oljan när de naturligt faller från träden. Verklighet och renhet upprätthålls under processen. Tamanu Oil utsätts för en strängkvalitetskontroll och testas med hjälp av GCMS och försedd med en COA.

We care

Varje inköp av en VolcanicEarth-produkt hjälper människor på öarna i Oceanien direkt för att lindra fattigdom.
Volkanska jordprodukter har sammanställts med omsorg.
Varje VolcanicEarth-ingrediens har testats individuellt för att förhindra överkänslighet eller någon form av irritation i huden.
I syfte att återställa och stödja det naturliga skyddsskiktet. Under utvecklingen har extra uppmärksamhet gjorts vid användning i flera former av hudsjukdomar, till exempel eksem, men även allergiska reaktioner, hudirritationer.
VolcanicEarth produkter är fria från: Alkohol, Parabener, Parfym, Artificiella tillsatser, Silikon, CAPB (Cocamidopropyl betaine). Även flaskorna tas hand om skadliga ingredienser.
Lämplig för män och kvinnor i alla åldrar och lämplig för alla hudtyper:
normal hud, torr hud, fet hud, blandad hud..

Packaging:

Pharmaceutical Grade - with dropper

Main ingredient: 100% Tamanu Oil
Content: 100ml pure Tamanu Oil
Skin Type: • normal • dry • greasy • combinations skin
Suitable for:

Unisex