ve folder 2 luik-voor eng 2015_01_05_20160325114536

Använd Tamanu Oil™

Breathe,Andas, luktar, känner, svettar - det här är vad vår hud kan. Det är det största orgelet. Vår hud skickar, tar emot och är kontinuerligt i kontakt med omvärlden och dåliga bakterier.
Tamanu Oil är en otrolig olja!
- Tamanu Oil är den mest effektiva, naturliga hudläkande oljan i världen för extern användning.
- Tamanu Oil är framställd av frukter (nötter) av Tamanu träd.
- Tamanu Oil är 100% naturligt, kemiskt fria och 0% konstgjorda tillsatser.
- Tamanu Oil har visat sig vara effektiv när den är outspädd.
- Tamanu Oil gör INTE din hud fet.
Det gör din hud lite torrare och är effektiv på ärrbildning och små sår.
Ren Tamanuolja innehåller polyfenoler, dessa är antiinflammatoriska och har en cancerframkallande effekt.
Traditionellt används oljan för akneärr, behandling av psoriasis, eksem, hud, hår, som anti-aging produkt eller som ingrediens i kosmetiska
produkter, oljan används också för solbränna, sår och mer.
Ren ospädd Tamanu Oil kommer från träd som växer i varma kustområden i deras vilda tillstånd nära havet.
Dessa träd finns i allmänhet på sandiga markar, tolererar vind, saltsprut, korta översvämningsperioder och föredrar full sol.
Dessa träd producerar den bästa kvalitativa raffinerade Tamanuoljan.
Hudutslag, Solbrännskador, Myggbett, Ärr, Deoallergi, Djur, Antiaging, Skadad hud, Skadat hår, antibakteriell, antiviral, Muskler och mer.

Om du lider av ett besvärligt hudförhållande eller vet någon som gör det, har du snubblat på en unik produkt som bara kan vara värt att prova.
Även om det finns ett antal vetenskapliga studier om Tamanu Oil har forskningen varit begränsad, till stor del på grund av att produkten inte är känd utanför Stilla havet-länderna. Det har emellertid gjorts tillräckliga vetenskapliga studier i Europa, Japan och USA som sätter Tamanu Oil i superoljanskategorin. Denna olja har den unika förmågan att främja bildandet av ny hudvävnad och den har antiinflammatoriska, anti-neuralgiska, antibiotika och antioxidantegenskaper.

 

External use of Tamanu Oil™Användning / Ansökan om original Tamanu Oil: 
Extern användning av Tamanu Oil ™

   √ Idealisk för sår
   √ Sola huden och ger en blank effekt utan att huden blir fet
   √ För ytliga hudproblem som rodnad, mindre sår, utslag ...
   √ För tunga och trötta ben

Tamanu Oil ™ är bra för alla typer av hudproblem. Kan användas med blåmärken eller till och med brännsår.
Dessutom används Tamanu Oil ™ ofta för eksem, sprickor i huden.

- Utslag
- Babys
- Blöjautslag
- Djur och hår hos våra djur
- UV-skydd
- Myggor Bites
- Ärr
- Anti-åldring
- Anti-viral
- Antibakteriell
- Hudförhållanden
- Muskler
- Antiinflammatorisk
- Acne ärr
- eksem
- Håravfall
- klåda
- Psoriasis
- Torr hud

- Allergi
Skörden av nötterna och den efterföljande kallpressningen i Tamanu Oil är en hållbar inkomstkälla
för Oceanien ön människor i en i stort sett icke-kontinental ekonomi.
Denna inkomst är mycket nödvändig för att betala för sina barns skolgång och grundläggande nödvändigheter som ris och sjukvård.
√ Varje inköp av en Volcanic Earth produkt hjälper direkt Oceanias öfolk i södra Stilla havet för att lindra fattigdom.

Tamanu Oil™ -
Många aktiva ingredienser finns i ren Tamanu Oil ™ som förklarar varför Tamanu Oil ™
fungerar så bra för hudproblem och verkar vara bra för läkning av sår.
En av komponenterna är kalofyllolid, som tycks vara antiinflammatorisk.
Andra delar av oljan verkar fungera antibakteriellt. Oljan är också rik på olja och linolensyror,
vilken återfuktar och mjuknar huden, men gör inte din hud oljig.


Tamanu Oil™ -

Natur: är den fixerade oljan extraherad från Tamanu-trädets nötkärnor (det vetenskapliga namnet är Calophyllum Inophyllum).
Oljan är helt enkelt kallpressad (inga tillsatser) och naturligt filtrerad.

Hållbarhet: Minst 24 månader - Förvaras bra under alla förhållanden men extrema temperaturer minskar hållbarheten.

PRIMÄRA ANVÄNDNINGAR: ingrediens för kosmetiska formuleringar och hårkonditioneringsprodukter

Prov erbjudande

Tamanu Oil 15ml

Tamanu Oil 50ml

Tamanu Oil

Tamanu Oil 100ml

Tamanu Oil

Tamanu Oil 1000ml