animalfirst

Användning

Utan tvekan är fyra dåliga hudproblem akne, psoriasis, dermatit och eksem.
Människor i alla raser och färg söker ständigt efter svar på dessa vanliga hudsjukdomar, varav många är vuxna hudproblem. Frågor som hur man blir av med Acne, hur man bota Acne, hur man blir av med gamla akne ärr, hur man behandlar eksem säkert är vanliga hudproblem för vuxna men kan även ta med barnproblem i huden. Volcanic Earth naturliga hudvårdsprodukter - Lämplig för alla hudtyper:
normal hud, torr hud, fet hud, kombinationshud. Lämplig för alla kön i alla åldrar.
Om du lider av ett besvärligt hudförhållande eller om du vet någon som gör det, har du en unik produkt som är värt att försöka.
Vetenskapliga studier om Tamanu Oil görs i Europa, Japan och USA. Denna olja har den unika förmågan att främja bildandet av ny hudvävnad med dess antiinflammatoriska, antibakteriella egenskaper.

Upptäck vad som gör det bästa ansikts- och kroppsvätskesystemet för dig, oavsett om du har torr hud eller fet, aknehårig eller känslig hud.
Vi arbetar med tre grundläggande ingredienser:

100% pure Tamanu Oil
100% pure Coconutoil
100% Volcanic Ash

The original pure Tamanu Oil
  DME processed Coconut Oil
  Volcanic Ash from the most active volcano world-wide.
Våra rena äkta ingredienser levereras till kosmetikindustrin, estetiska dermatologikliniker, hälsovård och veterinärkliniker.
Dessutom utvecklade vi en komplett kropps- och ansiktshudsvård baserat på de nämnda grundläggande ingredienserna.
Volcanic Earth Fair-trade hudvårdsprodukter, kemisk-fri och 100% naturlig.
Varje ingrediens vi undersökt är unik på grund av dess ursprung och hennes effektiva.
Dessa ingredienser är äkta och århundraden medicinskt används av folkmedicin.

Autenticitet och renhet upprätthålls under hela processen.
Alla ingredienser utsätts för en högkvalitativ kontroll och analyseras av GCMS och inkluderar en COA.

Volcanic Earth erbjuder ett unikt sortiment av naturliga hudvårdsprodukter för huden.
Baserat på 3 unika ingredienser, som vi erbjuder separat för ditt företag, Salon, Spa & Wellness.

100% pure Tamanu Oil™ 100% pure Coconutoil 100% Volcanic Ash


Tamanu Oil™ is good for all kinds of skin problems.
Kan användas med blåmärken eller till och med brännsår.
Dessutom används Tamanu Oil ™ ofta för eksem, sprickor i huden.

- Utslag
- Babys
- Blöjautslag
- Djur och hår hos våra djur
- UV-skydd
- Myggor Bites
- Ärr
- Anti-åldring
- Anti-viral
- Antibakteriell
- Hudförhållanden
- Muskler
- Antiinflammatorisk
- Acne ärr
- Allergi
- eksem
- Håravfall
- klåda
- Psoriasis
- Torr hud
- Små sår


►Skin Rash

Varje person har sin egen hud med stora skillnader. Hudproblem behöver dock inte vara farligt,
genom att klia på huden kan skada huden extremt, patogener kan tränga in och kan orsaka en infektion, vilket kan leda till ärr igen.

UV / Insects

Myggbett kan inte bara vara irriterande och orsaka kliande svullnad. Myggor är också giltiga som en intermediär obehaglig sjukdom. Konventionella medel mot myggbett men innehåller ofta skadliga kemikalier. Myggskydd kan därför vara en dragkrok. Vi erbjuder naturliga åtgärder mot myggavstötande och naturmedicin för myggbett. Det finns inget hälsosammare och säkrare nattskydd mot myggor än Tamanu Oil.

Solljus är den främsta källan till UV-strålar, men du behöver inte undvika solen helt. Och det vore oklokt att stanna inne om det skulle hindra dig från att vara aktiv, eftersom fysisk aktivitet är viktig för god hälsa. Men att få för mycket sol kan vara skadlig.
Vissa människor tänker bara på solskydd när de spenderar en dag vid sjön, stranden eller poolen. Men sol exponering läggs upp dag efter dag, och det händer varje gång du är i solen.►Scars

Hud är ett sömlöst organ, som en fin trasa som skyddar värdefulla tillgångar. Tänk dig en bit av siden. Bara en liten riva kan göra stor skillnad i hur det ser ut. Och det är detsamma med huden. Eventuella brännskador, skador eller annat trauma, som kirurgi, kan orsaka ett ärr.
Nu är en ärr inte dålig om den är liten eller på en plats som är lätt att dölja. Men när det inte är så kan du undra om det finns ett sätt att behandla det, förutom att gömma det under dina kläder, så att det kommer att gå bort eller åtminstone ändra hur det ser ut.
Det finns några metoder som kan hjälpa till att minska dess storlek och ändra sitt utseende. Det finns en vetenskaplig rapport från Tamanu Oil med bevisade resultat av ärrreducering.


►Deo Allergy

Rödhet i huden är förmodligen ett av de vanligaste symptomen som de flesta av oss associerar med en parfym eller deodorantallergi. Det kan också uppstå med irritation av huden från att utsättas för olika dofter. När kemikalierna i parfym eller deodorant ger kontakt med huden kan det orsaka lokaliserad inflammation. Rödhet i huden är det mest uppenbara symptomet, men hudutslag kan utvecklas med ihållande användning av doften och särskilt hos personer som är allergiska mot doften. Initialt är huden svullen och uppvuxen men med tiden blir den torr och grov att röra vid.

►For Animals

Tamanu Oil skin benefits seem to be endless so it shouldn’t come as any surprise that its amazing skin healing power works wonders on animals such as horses, dogs and even cats although care needs to be taken that they do not ingest it.

Humans and animals are not all that different. However, dogs and horses DO tend to be somewhat more prone to injury! Dogs get into scrapes with other dogs. Horses seem to cut themselves on barb wire or other objects. Cats can develop a range of skin irritations for any number of reasons, including injury. Animals can also suffer from conditions akin to Rheumatism, post surgical wounds, scarring or a pulled muscle, a sprain or general inflammation. Fleas and bites commonly lead to itching and sores. 

►Anti-aging

Anti-aging skönhetsprodukter kan tyckas vara lite skrämmande om du försöker välja en ny. Det finns krämer, scrubs, balms, lotions, masker och mycket mer, men de hävdar alla att göra en sak: långsam eller till och med omvänd, de omedelbara och långsiktiga effekterna av åldrande. Med så många att välja mellan, hur kan vi veta vilka som är de bästa anti-aging skönhetsprodukterna och varför?
Om du lider av ett besvärligt hudförhållande eller vill förhindra det, har du snubblat på en unik produkt som bara kan vara värt att prova. VolcanicEarth naturliga hudvårdsprodukter med bevisade resultat.


►Anti-viral

Tamanuoljan är gjord av Tamanu-frukt - erhållit det heliga trädet. Hälsofördelarna med dess underbara frukt, från vilken den finaste oljan pressas, är tillräckligt välkänd. Men vem vet om den helande kraften i den autentiska Tamanu Oil? Visste du till exempel att den ursprungliga oljan har en stark antioxidant, antibiotikum, antiviral, antifungal och antiparasitisk aktivitet och kan därmed förhindra olika sjukdomar eller till och med bota?

►Anti-bacterial

Kokosolja och Tamanuolja är en utmärkt fuktkräm och bekämpas tack vare dess antimikrobiella egenskaper bakteriella hudinfektioner eller svamphudsproblem. Kokosolja gör huden mjuk och öm. Det är mycket lätt att använda och ger en trevlig känsla.
Det mjukar ut huden, fuktar och är väldigt lätt. Samtidigt har kokosoljan antibakteriell och antiinflammatorisk effekt och har därför många hudproblem, inklusive akne.

►Skin disorders


Tamanuoljan är en medicinsk växt med tusentals års användning. Om man ska behandla sår, hudsjukdomar eller solbränna:
Tamanuoljan är THE all-rounder i naturopati. Många effekter har länge varit vetenskapligt bekräftade, Tamanu-olja borde finnas i varje medicinskåp.


►Damaged hair

Hårbotten är torr, eller visas torr, har finvåg. Utlösaren kan vara stark avfettning av schampon, värmeluft och luftkonditioneringsapparater.
Om hårbotten är fet, bildar oljig mjäll. Den verkliga orsaken till mjäll är faktiskt en jästliknande svamp

 

Tamanuolja har naturliga antiseptiska och antifungala egenskaper samtidigt. Av denna anledning kan den helande roten också motverka den ökade förekomsten av mjäll.►Damaged skin

Om du lider av ett besvärligt hudförhållande eller vet någon som gör det, har du snubblat på en unik produkt som bara kan vara värt att prova. Även om det finns ett antal vetenskapliga studier om Tamanu Oil har forskningen varit begränsad, till stor del på grund av att produkten inte är känd utanför Stilla havet-länderna.

►Muscles

VolcanicEarth produkter, speciellt ren certifierad Tamanu Oil, hjälper till att lindra muskler, led och nerver, främjar läkning av sår och brännskador (inklusive solbränna), användbar som bärare i aromaterapi behandling av eksem, psoriasis och akne. Särskilt användbart för insektsbett. Regenerativ för mogen hud, minskar utseendet på rynkor och en rik fuktkräm för torr hud.

► Baby's
• Blötsutslag, skalig hud, hudutslag, Spädbarns akne
- Detta är ett vanligt hudproblem hos barn. Den ömma huden hos men blir irriterad och får en röd färg eftersom den kommer i kontakt med urin och avföring.
- Om en tredjedel av alla barn lider av akne, eventuellt på grund av överkänslighet mot vissa hormoner i sin egen kropp.
Denna typ av akne är mest synlig i ansiktet av barnet.
• Värmeutslag
- Det här är ett utslag som består av röda bultar som uppträder i nacken och på baksidan.

Tamanu Oil ™ appliceras direkt på huden och kan appliceras på olika hudproblem och hudförhållanden som inflammation, torr hud, sår, akne ärr, skadad hud.

Användning av Tamanu Oil ™ lugnar och balanserar din hud och ger huden en naturlig glans.

Facial Cleanser

Facial Cleanser med Tamanu

Facial Toner

Facial Toner med Tamanu

Facial Moisturiser

Facial Moisturiser med Tamanu

Facial Night Cream

Night Cream med Tamanu

Facial Exfoliant

Facial Exfoliant med Tamanu

Facial Clay Mask

Facial Clay Mask med Ash

Eye Cream Tamanu

Anti-Wrinkle Eye Cream

Prov erbjudande

Tamanu Oil 15ml

Tamanu Oil 50ml

Tamanu Oil

Tamanu Oil 100ml

Tamanu Oil

Tamanu Oil 1000ml

Kokosolja
Coconut Oil

Ren KokosoljaTreatment

Hand Scrub Frangipani

Hand-Scrub Frangipani, Volcanic Ash

Hand Moisturiser Frangipani

Hand Moisturiser Frangipani

Foot Scrub Peppermint

Foot Scrub Peppermint

Foot Cream Peppermint

Feet Cream med Peppermint

Hand Scrub Frangipani

Hand Scrub Frangipani - 1 Liter

Hand Moisturiser Frangipani

Hand Cream Frangipani - 1 Liter

Foot Scrub Peppermint

Foot Scrub Peppermint - 1 Liter

Foot Cream Peppermint

Foot Cream Peppermint - 1 Liter

Facial Clay Mask

Volcanic Earth Clay Mask - 1 Liter

Facial Exfoliant

Volcanic Earth Exfoliant - 1 Liter

Facial Cleanser

Volcanic Earth Cleanser - 1 Liter

Facial Toner

Volcanic Earth Toner - 1 Liter

Facial Moisturiser

Volcanic Earth Moisturiser - 1 Liter

spara 25%
ve tamanu 5

100% pure Tamanu Oil - 5 Liter

ve coconut oil

100% ren kokosolja - 5 Liter