ve folder 2 luik-voor eng 2015_01_05_20160325114536

Tamanu Oil for för hundar, hästar

Tamanu Oil Skin fördelar verkar vara oändliga så det borde inte komma som någon överraskning att dess fantastiska hudläkningskraft gör underverk på djur som hästar, hundar och till och med katter, även om det behövs vård att de inte äter det.
Människor och djur är inte så olika. Hundar och hästar tenderar dock att vara något mer benägna att skada! Hundar hamnar i skrapar med andra hundar. Hästar verkar skära sig på skarvtråd eller andra föremål. Katter kan utveckla en rad hudirritationer av några olika orsaker, inklusive skada. Djur kan också drabbas av tillstånd som är relaterade till reumatism, postoperativa sår, ärrbildning eller en dras muskel, en förklingning eller allmän inflammation. Loppor och bett leder vanligen till klåda och sår.


Medan Tamanu Oil också fungerar på hundar och katter, har dessa djur en stark tendens att slicka deras sår. De förbereder sig naturligtvis som ett naturligt sätt för att de ska kunna rengöra sina plagg. Problemet här har att göra med att Tamanu Oil inte är en ätbar produkt och så kan hundar och katter bli sjuka från att slicka Tamanu Oil eller Tamanu smör av en skadad tass till exempel. Vårt råd är att endast använda en liten mängd av produkten och endast där det drabbade området är ganska litet också. Var särskilt försiktig med katter mer än hundar, eftersom det är katter som verkar vara tvångsmedel som spenderar timmar som slickar pälsen.

√ sår
√ inflammation
√ svullnad
√ hudinfektion
√ sår
√ torr hud
√ klåda
√ blåskalad hud
√ håravfall
√ scabs
√ rodnad
√ smärta i lederna
√ frisk hud
√ loppallergi


Prov erbjudande

Tamanu Oil 15ml

Tamanu Oil 50ml

Tamanu Oil

Tamanu Oil 100ml

Tamanu Oil

Tamanu Oil 1000ml