tamanutrees__

fördelar av Tamanu Oil

FÖRDELAR AV TAMANUOLJE FÖR HUD, RASHES, VATTENVAR OCH ÄVEN BABY OCH DJUR
 
Varje dag blir människor mer medvetna och mer oroliga
om vilka dolda saker som finns i hudvårdsprodukter, hårvårdsprodukter.
Tamanu Oil är INTE utspädd, 100% naturlig, ren, ingen kemikalier och inga konstgjorda tillsatser.

► Tamanu Oil gör INTE din hud fet.Många aktiva ingredienser finns i ren Tamanu Oil ™ som förklarar varför Tamanu Oil ™ fungerar så bra för hudproblem och verkar vara bra för läkning av sår.
En av komponenterna är kalofyllolid, som tycks vara antiinflammatorisk. Andra delar av oljan verkar fungera antibakteriellt. Oljan är också rik på olja och linolensyror som fuktar och mjuknar huden men gör inte din hud oljig. Manu Oljevinst för din hud är breda och effektiva för att rensa hudutslag, minska eller ta bort sträckmärken och åldersfläckar, vårtor (inklusive vattenvorter), akne, ärr, hudutslag, blöjautslag, eksem, psoriasis, dermatiti, tånagelssvamp, åldrande och som hårbehandling. Tamanu Oil kan appliceras på ytan av huden för att främja en sund, fläckfri hud. Det kan användas för att behandla en mängd hudirritationer, inklusive de som orsakas av vissa allergier eller hudsår.

De naturliga antiinflammatoriska egenskaperna hos oljan ger också betydande smärtlindrande egenskaper (delvis beroende på närvaron av fenylkumarin-kalofyllolid och olika xantoner i oljan). Det är denna antiinflammatoriska kvalitet som främst är ansvarig för minskningen av allmän svullnad, utslag, sår och nötningar.

De analgetiska egenskaperna hos Tamanu Oil som hjälper till att rensa smärta extremt snabbt - det här är speciellt så när det gäller förhållanden som neuralgi, ischias, bältros och reumatism. Kombinationen av oljens antiinflammatoriska och analgetiska egenskaper kan vara särskilt fördelaktig i fallet med dragna muskler, ligamentskador och sprains.

Några av de andra hudvårdsfördelarna med Tamanu Oil inkluderar behandling av dermatit, kemiska brännskador, hudtransplantat, postkirurgiska sår, vaginit, chilblains - bara för att nämna några. En av de viktigaste egenskaperna hos Tamanu Oil är dess förmåga att tränga igenom alla tre skikten i huden - dvs Epidermis, Dermis och Hypodermis. Bortsett från alla sina andra egenskaper går det faktiskt långt för att förklara varför Tamanu Oil kan göra vad den gör.


Inte förvånansvärt kan denna underbara olja även användas för att behandla animals such as dogs, cats and horses.

TAMANUOLJE ÄR BIO-VÄNLIG

Tamanu-nötolja är gjord av nötterna från Tamanu-trädet och Tamanu Oil anses av många som det bästa i världen. Förutom de uppenbara Tamanu Oil-fördelarna för hud, hår och jämn djur, skadar denna extraordinära produkt inte miljön på något sätt. Det är först efter att frukten av Tamanu-trädet har fallit till marken naturligt att nötterna samlas och härdas. Följaktligen finns det ingen skadlig inverkan på träden eller miljön. låg befolkning, unika regnskogar (med mycket liten skogsavverkning), extremt låga koldioxidutsläpp och ett stort landområde med vulkanisk aska (plus 2500 km utsatt kust) är alla viktiga faktorer som långt förklarar varför konsumenter föredrar Volcanic Earth Tamanu Olja över någon annan. De olika öarna är korallöar och Tamanusträdet blommar väl vid havet. Lokalbefolkningen tror att detta beror på att rötterna från Tamanu-trädet matar ut ytterligare näringsämnen som finns i korallen själv. Det är inte konstigt att Volcanic Earth ™ Tamanu Oil är mycket eftertraktad runt om i världen. Också av betydelse för oss här på Volcanic Earth är hur skörden av nötterna ger en mycket verklig fördel för lokala byar som är missgynnade genom fattigdom och avlägsenhet. Kontantbetalningar görs för alla Tamanu-nötter som samlas in, och detta utgör en hållbar inkomstkälla för dessa människor (som mestadels är kvinnor) som lever i en i stort sett icke-kontinental ekonomi. Det finns lite betalt arbete på de yttre öarna och dessa lokalbefolkning skulle annars vara väldigt fasta för kontanter för att betala för skolavgifter, sjukvård och andra grundläggande behov.

Extern användning av Tamanu Oil ™

   √ Idealisk för sår
   √ Sola huden och ger en blank effekt utan att huden blir fet
   √ För ytliga hudproblem som rodnad, mindre sår, utslag ...
   √ För tunga och trötta ben

Tamanu Oil ™ är bra för alla typer av hudproblem. Kan användas med blåmärken eller till och med brännsår.
Dessutom används Tamanu Oil ™ ofta för eksem, sprickor i huden.


- Utslag
- Babys
- Blöjautslag
- Djur och hår hos våra djur
- UV-skydd
- Myggor Bites
- Ärr
- Anti-åldring
- Anti-viral
- Antibakteriell
- Hudförhållanden
- Muskler
- Antiinflammatorisk
- Acne ärr
- Allergi
- eksem
- Håravfall
- klåda
- Psoriasis
- Torr hud

Prov erbjudande

Tamanu Oil 15ml

Tamanu Oil 50ml

Tamanu Oil

Tamanu Oil 100ml

Tamanu Oil

Tamanu Oil 1000ml