volcanicearth facialskincare_

For common skin conditions

Så finns det verkligen en säker aknebehandling som verkligen fungerar för dåliga hudproblemlider? Ja det finns det. Faktum är att det finns en naturlig aknebehandling har faktiskt funnits i århundraden. Volcanic Earth är lämplig för daglig användning för torr hud, fet hud och kombinationshud.
Vulkaniska jorden för vanliga hudsjukdomar.

Utan tvekan är fyra dåliga hudproblem akne, psoriasis, dermatit och eksem.
Människor i alla raser och färg söker ständigt efter svar på dessa vanliga hudsjukdomar, varav många är vuxna hudproblem. Frågor som hur man blir av med Acne, hur man bota Acne, hur man blir av med gamla akne ärr, hur man behandlar eksem säkert är vanliga hudproblem för vuxna men kan även ta med barnproblem i huden.

Om du lider av ett besvärligt hudförhållande eller vet någon som gör det, har du snubblat på en unik produkt som bara kan vara värt att prova.
Varje person har sin egen hud med stora skillnader. Naturliga hudvårdsprodukter från Volcanic Earth - fri från konstgjorda tillsatser - beror på den speciella sammansättningen av autentiska ingredienser, lämpliga för alla åldrar och alla hudtyper:
- normal, torr, fet, kombinationshud -


Tillräckliga vetenskapliga studier har gjorts i Europa, Japan och USA som sätter Tamanu Oil i superoljetypen. Denna olja har den unika förmågan att främja bildandet av ny hudvävnad och den har
antiinflammatoriska, anti-neuralgiska, antibiotika och antioxidantegenskaper.

Bli av med vanliga hudförhållanden och upptäck din naturliga skönhet idag! 

    √ Idealisk för sår
    √ Sola huden och ger en blank effekt utan att huden blir fet
    √ För ytliga hudproblem som rodnad, mindre sår, utslag
    √ För tunga och trötta ben

The original pure Tamanu Oil   DME processed Coconut Oil   Volcanic Ash from the most active volcano world-wide.
Våra rena äkta ingredienser levereras till kosmetikindustrin, estetiska dermatologikliniker, hälsovård och veterinärkliniker.
Dessutom utvecklade vi en komplett kropps- och ansiktshudsvård baserat på de nämnda grundläggande ingredienserna.


Volcanic Earth Skin Care Routine.
Volcanic Earth Facial Cleanser:
Sköljning med vatten räcker inte för att städa ditt ansikte. När ditt ansikte är rent tillåter det de andra produkterna du använder för att fungera ännu bättre, morgon och kväll.
Din hud kommer att se ut och bli friskare, mjukare och vara redo att få maximal nytta av dina andra produkter..
Volcanic Earth Facial Toner:
din hud kommer att känna sig mjukare och se jämnare ut, och rodnad förbättras synligt. De med fet hud kommer att se minimerat utseende av porer.
Daglig användning kommer att ge din hud vad den behöver för att se mjukare ut, yngre och mjuka.
Volcanic Earth Exfoliant:
Hjälp minimera rodnad, minska rynkens utseende, hydrera och synligt förbättra ojämn hudton. Miljöskador orsakar att ytan på huden blir matt, grov och ojämn. Exfoliating eliminerar denna uppbyggnad, vilket annars skulle orsaka täppt porer, ojämn hudton och förvärra utseendet på fina linjer och djupare rynkor.
Volcanic Earth Tamanu Oil:
När akne är din oro visar forskning att aktuell behandling med ren original Tamanu Oil är ett viktigt steg för att uppnå en klar hud.
Du kommer att se färre breakouts och en minskning av stora, röda, svullna finnar.
Volcanic Earth Facial Moisturiser:
För att skydda huden mot UV-ljusexponering, vilket är orsaken till rynkor, ojämn hudton, förlust av fasthet och många andra tecken på åldrande.
Du kommer att se mjukare, strålande hud som är hydratiserad och friskare. Torr, matt eller fläckig hud kommer att ersättas av hud som ser synligt yngre ut och fylls på igen!
Volcanic Earth Facial Night Cream:
Cellförnyelse och hudföryngring sker huvudsakligen på kvällen: Tillväxthormonet som bygger och reparerar kroppsvävnad utsöndras under djup sömn, så att "få din skönhetssömn" är inte bara en gammal hustruföreställning. Boost din med en av Facial Night Cream av VolcanicEarth.
Volcanic Earth Clay Mask:
Om du har fet eller aknehårig hud är lermaskar ett måste. De suger upp alla spår av smuts och fett. De är också enkla att använda.
VolcanicEarth Rening av ansiktsmask innehåller naturlig vulkanisk lera och speciellt formulerade ingredienser
såsom Tamanu Oil ™, Kokosolja, för intensiv hudvård till bland annat överskott av talg, medan huden rengörs noggrant.
Volcanic Earth Eye Cream:
Ögonområdet är en av de första platserna för att visa tecken på åldrande, och vi kan otvetydigt säga att stor hudvård spelar en nyckelroll i den anti-agingkampen.
Ögonkräm placeras ofta som en eftertanke eller onödigt extra. Ibland är det till och med glömt.
• Fina linjer
• Kråkfötter
• Mörka cirklar runt ögonen

Common conditions

   

►Skin Rash

Varje person har sin egen hud med stora skillnader. Hudproblem behöver inte vara farligt, men genom att skrapa huden kan huden skada extremt, patogener kan tränga in och kan orsaka en infektion som kan leda till ärr igen.

►Muscles

VolcanicEarth produkter, speciellt ren certifierad Tamanu Oil, hjälper till att lindra muskler, led och nerver, främjar läkning av sår och brännskador (inklusive solbränna), användbar som bärare i aromaterapi behandling av eksem, psoriasis och akne. Särskilt användbart för insektsbett. Regenerativ för mogen hud, minskar utseendet på rynkor och en rik fuktkräm för torr hud.

UV / Insects

Myggbett kan inte bara vara irriterande och orsaka kliande svullnad. Myggor är också giltiga som en intermediär obehaglig sjukdom. Konventionella medel mot myggbett men innehåller ofta skadliga kemikalier. Myggskydd kan därför vara en dragkrok. Vi erbjuder naturliga åtgärder mot myggavstötande och naturmedicin för myggbett. Det finns inget hälsosammare och säkrare nattskydd mot myggor än Tamanu Oil.
UV
Solljus är den främsta källan till UV-strålar, men du behöver inte undvika solen helt. Och det vore oklokt att stanna inne om det skulle hindra dig från att vara aktiv, eftersom fysisk aktivitet är viktig för god hälsa. Men att få för mycket sol kan vara skadlig.
Vissa människor tänker bara på solskydd när de spenderar en dag vid sjön, stranden eller poolen. Men sol exponering läggs upp dag efter dag, och det händer varje gång du är i solen.


►Scars

Hud är ett sömlöst organ, som en fin trasa som skyddar värdefulla tillgångar. Tänk dig en bit av siden. Bara en liten riva kan göra stor skillnad i hur det ser ut. Och det är detsamma med huden. Eventuella brännskador, skador eller annat trauma, som kirurgi, kan orsaka ett ärr.
Nu är en ärr inte dålig om den är liten eller på en plats som är lätt att dölja. Men när det inte är så kan du undra om det finns ett sätt att behandla det, förutom att gömma det under dina kläder, så att det kommer att gå bort eller åtminstone ändra hur det ser ut.
Det finns några metoder som kan hjälpa till att minska dess storlek och ändra sitt utseende.
There is a science report of Tamanu Oil with proven results of scar reduction.


►Deo Allergy

Rödhet i huden är förmodligen ett av de vanligaste symptomen som de flesta av oss associerar med en parfym eller deodorantallergi. Det kan också uppstå med irritation av huden från att utsättas för olika dofter. När kemikalierna i parfym eller deodorant ger kontakt med huden kan det orsaka lokaliserad inflammation. Rödhet i huden är det mest uppenbara symptomet, men hudutslag kan utvecklas med ihållande användning av doften och särskilt hos personer som är allergiska mot doften. Initialt är huden svullen och uppvuxen men med tiden blir den torr och grov att röra vid.

►For Animal

Tamanu Oil Skin fördelar verkar vara oändliga så det borde inte komma som någon överraskning att dess fantastiska hudläkningskraft gör underverk på djur som hästar, hundar och till och med katter, även om det behövs vård att de inte äter det.

Människor och djur är inte så olika. Hundar och hästar tenderar dock att vara något mer benägna att skada! Hundar hamnar i skrapar med andra hundar. Hästar verkar skära sig på skarvtråd eller andra föremål. Katter kan utveckla en rad hudirritationer av några olika orsaker, inklusive skada. Djur kan också drabbas av tillstånd som är relaterade till reumatism, postoperativa sår, ärrbildning eller en dras muskel, en förklingning eller allmän inflammation. Loppor och bett leder vanligen till klåda och sår.►Anti-aging

Anti-aging skönhetsprodukter kan tyckas vara lite skrämmande om du försöker välja en ny. Det finns krämer, scrubs, balms, lotions, masker och mycket mer, men de hävdar alla att göra en sak: långsam eller till och med omvänd, de omedelbara och långsiktiga effekterna av åldrande. Med så många att välja mellan, hur kan vi veta vilka som är de bästa anti-aging skönhetsprodukterna och varför?
Om du lider av ett besvärligt hudförhållande eller vill förhindra det, har du snubblat på en unik produkt som bara kan vara värt att prova.
VolcanicEarth natural skin care products with proven results.

►Anti-viral

Tamanuoljan är gjord av Tamanu-frukt - erhållit det heliga trädet. Hälsofördelarna med dess underbara frukt, från vilken den finaste oljan pressas, är tillräckligt välkänd. Men vem vet om den helande kraften i den autentiska Tamanu Oil? Visste du till exempel att den ursprungliga oljan har en stark antioxidant, antibiotikum, antiviral, antifungal och antiparasitisk aktivitet och kan därmed förhindra olika sjukdomar eller till och med bota?

►Anti-bacterial

Kokosolja och Tamanuolja är en utmärkt fuktkräm och bekämpas tack vare dess antimikrobiella egenskaper bakteriella hudinfektioner eller svamphudsproblem. Kokosolja gör huden mjuk och öm. Det är mycket lätt att använda och ger en trevlig känsla.
Det mjukar ut huden, fuktar och är väldigt lätt. Samtidigt har kokosoljan antibakteriell och antiinflammatorisk effekt och har därför många hudproblem, inklusive akne.

►Skin disorders

Tamanuoljan är en medicinsk växt med tusentals års användning. Oavsett om man ska behandla sår, hudsjukdomar eller solbränna: Tamanuoljan är THE all-rounder i naturopati. Många effekter har länge varit vetenskapligt bekräftade, Tamanu-olja borde finnas i varje medicinskåp.

►Damaged hair

Hårbotten är torr, eller visas torr, har finvåg. Utlösaren kan vara stark avfettning av schampon, värmeluft och luftkonditioneringsapparater.
Om hårbotten är fet, bildar oljig mjäll. Den verkliga orsaken till mjäll är faktiskt en jästliknande svamp

►Damaged skin

Om du lider av ett besvärligt hudförhållande eller vet någon som gör det, har du snubblat på en unik produkt som bara kan vara värt att prova. Även om det finns ett antal vetenskapliga studier om Tamanu Oil har forskningen varit begränsad, till stor del på grund av att produkten inte är känd utanför Stilla havet-länderna. Det har emellertid gjorts tillräckliga vetenskapliga studier i vårt laboratorium i Europa och USA för att veta att denna olja har den unika förmågan att främja bildandet av ny hudvävnad och att den har många fördelaktiga helande egenskaper.

Autenticitet och renhet upprätthålls under hela processen.
Alla ingredienser utsätts för en strikt kvalitetskontroll och analyseras av GCMS och innehåller en COA.

Baserat på dessa ingredienser erbjuder Volcanic Earth ett unikt sortiment av naturliga hudvårdsprodukter för huden.
Alla grundläggande ingredienser erbjuds också separat:

100% pure Tamanu Oil™
100% pure Coconut Oil
100% Volcanic Ash

Facial Cleanser

Facial Cleanser med Tamanu

Facial Toner

Facial Toner med Tamanu

Facial Moisturiser

Facial Moisturiser med Tamanu

Facial Night Cream

Night Cream med Tamanu

Facial Exfoliant

Facial Exfoliant med Tamanu

Facial Clay Mask

Facial Clay Mask med Ash

Eye Cream Tamanu

Anti-Wrinkle Eye Cream

Prov erbjudande

Tamanu Oil 15ml

Tamanu Oil 50ml

Tamanu Oil

Tamanu Oil 100ml

Tamanu Oil

Tamanu Oil 1000ml

Kokosolja
Coconut Oil

Ren KokosoljaTreatment

Hand Scrub Frangipani

Hand-Scrub Frangipani, Volcanic Ash

Hand Moisturiser Frangipani

Hand Moisturiser Frangipani

Foot Scrub Peppermint

Foot Scrub Peppermint

Foot Cream Peppermint

Feet Cream med Peppermint

Hand Scrub Frangipani

Hand Scrub Frangipani - 1 Liter

Hand Moisturiser Frangipani

Hand Cream Frangipani - 1 Liter

Foot Scrub Peppermint

Foot Scrub Peppermint - 1 Liter

Foot Cream Peppermint

Foot Cream Peppermint - 1 Liter

Facial Clay Mask

Volcanic Earth Clay Mask - 1 Liter

Facial Exfoliant

Volcanic Earth Exfoliant - 1 Liter

Facial Cleanser

Volcanic Earth Cleanser - 1 Liter

Facial Toner

Volcanic Earth Toner - 1 Liter

Facial Moisturiser

Volcanic Earth Moisturiser - 1 Liter

spara 25%
ve tamanu 5

100% pure Tamanu Oil - 5 Liter

ve coconut oil

100% ren kokosolja - 5 Liter